Baba ben de Tarkan gibi kokain kullanacağım!

Güncelleme Tarihi:

Baba ben de Tarkan gibi kokain kullanacağım
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2010 14:02

Haberin Devamı

Tarkan evinden 5 gün önce apar topar götürüldü. Ortada 51 gr esrar var. İçeride John Munfard’ın Karma felsefesi el kitabı’nı okumuş. Çıkışta fan klübünün sevinç gösterilerine gülerek ve el sallayarak yanıt vermiş.

 

Şimdi tutuksuz yargılanıyor... Yani serbest. Avukatı Yunus Egemenoğlu, medyada Tarkan’a karşı bir linç kampanyası olduğunu söylüyor. Belki kendine göre haklı...

Bence linç falan yok da, konuya gereğinden fazla önem verildi.

Altı üstü genç yaşında ünü yakalamış bir şarkıcı...

Bir devlet adamı değil, bağlayıcı bir sorumluluğu yok, bir adab-ı muaşeret gurusu da değil... O kadar değil ki aynı Tarkan takriben 15 sene önce canlı yayında çişinin geldiğini dillendirmişti.

Haberin Devamı

Burada yıllardır içinden çıkılamayan soru ortaya çıkıyor... Sanatçılar topluma örnek olmalı mı yoksa böyle bir sorumlulukları yok mu? Bence yok... Teoman’ın sahnede bira ve sigara içtiğinde herkes ona yüklenirken ben yine aynısını söyledim... Hiç aklında yokken sadece yırtık kotlu bir rockçıyı görüp sigaraya başlayacak olan ahmaklar varsa, Teoman olmasa da başlayacaklardır.

“Baba ben de Tarkan gibi kokain kullanacağım!”

Eğer bunu çocuğunuzdan duyuyorsanız, suçu Tarkan’da değil, kendinizde ve çocuğunuzda arayın.

 

Facebook dümeninin sonu gelmiyor

 

Daha bir önceki yazının mürekkebi kurumadı. Facebook’ta insanların önce çeşitli gruplara üye yapıldığı, sonra farkettirmeden bu grupların isimlerini değiştirtidklerini yazmıştım. (27 Ocak Hürriyet Max)

Şimdi Türkiye’de 16 milyon kişinin yer aldığı aktif kullanıcı denizine bir başka olta sarkıtılmış.

Birileri sosyal medyada umut tacirliği yapıyor. Bu gelişme genç neslin gittikçe daha çok yalnızlaştığının da bir göstergesi.

Nitekim bu tip sitelerde daha fazla kişiye ulaşmak için ücret ödemeye dünden hazır olan kişiler bazı karanlık odakların dikkatini çekmiş.

Umut tacirleri yalnızlık olgusunu sömürmeye ve buradan para kazanmaya başlamışlar.

Haberin Devamı

Ve, Facebook’ta ‘gold’ hesabı adında bir üyelik türü icad etmişler.

Yani şu, artık yalnızlığımızı aşmak için ayrıcalıklı hesaplar açıp sanal ortamda gerçek ilişkiler satın almaya çalışıyoruz. Tabii sonuç hüsran...

Trend Micro Kıdemli Güvenlik Danışmanı Rik Ferguson, Facebook Gold Hesabı diye bir şey olmadığını açıkladı ve uyardı, Oyuna gelmeyin...

 

  

 

  

 

  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!