Azgın boğa MHP’li başkanı hastanelik etti

Güncelleme Tarihi:

Azgın boğa MHP’li başkanı hastanelik etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2010 21:23

ÇİFTLİĞİNDE azgın bir boğanın saldırısına uğrayan Burhaniye MHP İlçe Başkanı Emin Bilir hastanelik oldu. Boğanın boynuz darbeleriyle kaburgaları kırılan, yüzünde ve omzunda ezikler oluşan Bilir, hastanede de iki kez kalbi durmasına rağmen hayata döndürüldü.

Haberin Devamı

Balıkesir’in Burhaniye İlçesi’ne bağlı Çoruk Köyü’ndeki olay bugün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Besi çiftliğinde hayvanları kontrol eden MHP İlçe Başkanı 48 yaşındaki Emin Bilir, bir anda öfkeli boğanın saldırısına uğradı. Boynuz darbeleriyle hareketsiz bir şekilde yerde kalan Bilir, komşusu tarafından baygın halde bulunup Burhaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bilir’in boğanın boynuz darbeleri nedeniyle kaburgalarında kırık, yüzünde ve omzunda ezik tespit edildi. Acil servisteki tedavisinin ardından servise alınan Bilir’in kalbinin durması üzerine elektro şok uygulandı. Hayata döndürülen Emin Bilir, yarım saat sonra ikinci kez kalbi durunca yine elektro şokla hayata döndürülüp vakit geçirilmeden ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tetkiklerde bir damarının yüzde 100 tıkalı olduğu anlaşılan Bilir’e anjiyo yapıldı. Kalp damarları açılan Bilir’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!