Ayrı yaşadığı karısını sahte kimlikle boşadı

Güncelleme Tarihi:

Ayrı yaşadığı karısını sahte kimlikle boşadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2008 07:00

Adana’da market sahibi 38 yaşındaki İsa Kılıç, 9 yıl önce evlendiği eşi Hatice Kılıç’ı, sahte nüfus cüzdanıyla mahkemeye götürdüğü başka bir kadını eşi gibi göstererek boşadı.

1999’da evlenen çiftin 8 yaşında Atahan ve 3 yaşında Burak Mizan adlı iki çocukları oldu. İsa Kılıç 2005’de evi terk etti. Çift iki yıl ayrı yaşadı. Hatice Kılıç, geçen yıl bir özel şirketin muhasebe bölümüne iş başvurusu yaptı. İstenen nüfus kayıt örneğini almak için nüfus müdürlüğüne giden Hatice Kılıç, 4 Temmuz 2006’da boşandığını, büyük oğlu Atahan’ın da velayetini aldığını öğrenince şoke oldu. Kendi kimlik bilgileri olan ancak tanımadığı bir kadının fotoğrafı bulunan sahte nüfus cüzdanı çıkartan eşinin, bu kadınla mahkemeye giderek boşandığını öğrenen Kılıç, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Hatice Kılıç ardından, boşanma kararının iptali için Adana 3’üncü Aile Mahkemesi’ne dava açtı. Ayrıca, eşinden boşanmak için de dilekçe verdi. 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan İsa Kılıç, hiçbir duruşmaya gelmedi. Bunun üzerine mahkeme hákimi, Kılıç hakkında yakalama emri çıkarttı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!