Aydın'ın çalışmaları Falez'de

Güncelleme Tarihi:

Aydının çalışmaları Falezde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 1997 00:00

Haberin Devamı

Ressam Ramiz Aydın çalışmalarını 4 ile 30 Eylül tarihleri arasında Antalya'daki Falez Sanat Galerisi'nde sergiliyor. Sanatçının Kır Senfonileri adlı bu sergisinde, 25 yapıt yer alıyor. Resimlerinde kır yaşamına ait temalar işleyen Ramiz Aydın, Anadolu tarihine de farklı bir bakış açısı getiriyor.

1961 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun olan sanatçı, 1970 yılından bu yana yüksek öğretim kurumlarında sanat eğitimcisi olarak görev yapıyor. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim ve İş Eğitimi Bölümünde profesör, öğretim üyesi ve resim ana sanat dalı başkanı olan Ramiz Aydın, kişisel sergilerinin yanı sıra birçok karma sergiye de katıldı.

Barış karikatürleri

Karikatürcüler Derneği, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla Sultanahmet' teki Yerebatan Sarnıcı Çıkışı' ndaki sanat galerisinde Barış Karikatürleri sergisi düzenliyor. Sergi, 1 Eylül'den başlayarak 25 Eylül tarihine kadar açık kalacak. Sergi, tüm dünyada gittikçe artan silahlanma giderlerinin eğitim, sağlık ve kültür harcamalarının harcamalarını çok aştığına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!