Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde mezuniyet heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesinde mezuniyet heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2006 17:16

Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesinden mezun olan 113 öğrenci, törenle diplomalarını aldı.

Doğan TV Radyo İcra Kurulu Başkanı Arzuhan Yalçındağ, okulda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen mezuniyet töreninde öğrencilerin heyecanını kendisinin de paylaştığını söyledi. Yalçındağ, öğrencilerin Aydın Doğan'a olan sevgisini bir anlamda kıskandığını dile getirerek, Aydın Doğan'ın eğitime verdiği desteğin önemine dikkat çekti.

Okuldan bugüne kadar 450 öğrencinin mezun olduğunu anlatan Yalçındağ, mezunlara hayat boyu başarılar diledi.
Yalçındağ, “Sizler mesleğin bayrağını daha yukarıya taşıyacaksınız. Yayıncılık ve gazeteciliğin etik değerlerini sonuna kadar koruyacağınıza inanıyorum” dedi.

Arzuhan Yalçındağ konuşmasının ardından, bu yıl birinciliği paylaşan Merve Aşkın, Merve Karaçomak, Cansen Alkan ve Nur Tuğçe Biga'ya diplomalarını vererek, birer diz üstü bilgisayar hediye etti.

Törende, Merve Aşkın, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.
Bu arada, 11-B sınıfı öğrencilerinin diploması verilirken, bu sınıfta okuyan, ancak 21 Aralık 2005 tarihinde Akdeniz Anemisi hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Gizem Cantürk'ün diploması annesi Zeynep Cantürk'e verildi. Bu sırada Cantürk'ün sınıf arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Öğrenciler and içerek, keplerini fırlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!