Ayda 499 Euro’dan başlayan taksitlerle S60 fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Ayda 499 Euro’dan başlayan taksitlerle S60 fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2007 00:00

İsveçli Volvo da Aralık ayında kampanya düzenleyen firmalar kervanına katılıyor. Volvo, farklı bankalar ile gerçekleştirmiş olduğu anlaşmalar doğrultusunda Aralık ayı boyunca S60 2.0T otomatik modelini 499 Euro’dan başlayan aylık taksitlerle sahip olma şansı sunuyor.

Müşterilerin taleplerini değerlendirerek, 2008 modellerinin genelinde farklı giriş paketleri yaratan Volvo, yenilenen S40 1.6 benzinli modelini Prime Edition paketi ile artık 22 bin 500 Euro, S40 1.6 Turbo Diesel modelini ise 24 bin 500 Euro’dan başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla satışa sunuyor.

Ayrıca Volvo’nun sunduğu ’İkinci El Programı’ kapsamında, 12 ay Uzatılmış VIP Garanti, 24 Saat Yol Yardımı, Kullanılmış Otomobil Kredisi, Ücretsiz Kontrol, Takas, Bakım, Test Sürüşü, Yetkili Satıcılar Arası Otomobil Değişimi gibi birçok hizmet yer alıyor. Türkiye’deki tüm Volvo yetkili satıcıları tarafından hizmete sunulacak olan program kapsamında, 5 yaş ve 150 bin kilometre sınırını geçmemiş her marka ikinci el otomobil, 12 ay süreli VIP Garanti hizmetinden faydalanabilecek. Ayrıca program çerçevesinde satışı yapılan otomobilin ilk 2 bin 500 kilometresinde ücretsiz bakım hizmeti veriliyor.

Hyandai’de ’yeşil ışık harekatı’ sonucu 10 bin YTL varan indirim

Güney Koreli Hyundai, Kasım ayında başlattığı ’Yeşil Işık Harekatı’ kampanyasını 31 Aralık 2007 tarihine kadar sürdürüyor. Hyundai, binek otomobil modellerinde 10 bin YTL’ye ve hafif ticari araç modellerinde 7 bin 350 YTL’ye varan avantajlı indirimleri sunmaya devam ediyor. Hyundai ayrıca, geniş kapsamlı ve uzun süreli servis kampanyalarına devam ediyor. Hyundai’nin 15 Aralık 2007 tarihine kadar geçerli olan servis kampanyası dahilinde tüm periyodik bakım parçalarıyla birlikte debriyaj, fren ve egzoz sistemi bakımında koşulsuz yüzde 25 indirim uygulanıyor. Ayrıca tüm bakım işçiliklerinde de yüzde 25 indirim, Hyundai kullanıcılarına özel olarak sunuluyor. Bunun dışında Hyundai Yetkili Servisleri’ne gelen tüm Hyundai araçlara 20 kontrol noktasından oluşan ücretsiz check-up yapılırken tampon rötuşu, akü kontrolü ve dış yıkama hizmetlerinden de ücret alınmıyor.

Nissan otomatik viteste farkı ortadan kaldırdı

Japon otomobil üreticisi Nissan, Micra modeli için düzenlediği ’Otomatik Vites Farkı Yok’ kampanyasıyla dikkat çekiyor. Nissan, tasarımı ve pratik kullanımı nedeni ile gençlerin ve bayanların gözdesi haline gelen Micra için düzenlediği özel kampanyada, Micra 1.2 Passion otomatik ve 1.2 Tekna otomatik modellerini düz vites fiyatına satışa sunuyor. Ayrıca, Aralık ayı boyunca geçerli olan kampanya kapsamında, tüm Micra modellerinde 2 bin YTL’lik indirim uygulanıyor. Bunlara ek olarak Nissan’da, gençlerin ve ailelerin beğenisini kazanan Note dci modeli Aralık ayına özel 30 bin 400 YTL’lik lansman fiyatıyla satışa sunulurken, Patrol, Pathfinder ve X-Trail modelleri için Kasım ayında başlatılan "444 Euro’ya 4X4 Kampanyası" da devam ediyor. Buna göre, balon ödeme planı olarak isimlendirilen ödeme şekliyle tüketiciler, araç bedelinin yüzde 25-30’luk bölümünü peşin ödüyor ve 36 aylık Euro kredisi kullanıyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!