Avukatların aracından kalaşnikof çıktı

Güncelleme Tarihi:

Avukatların aracından kalaşnikof çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2008 12:05

Adana Barosu'na kayıtlı 2 ceza avukatının bulunduğu otomobilin bağajında kalaşnikof marka tüfek ele geçirildi. Kalaşnikof'un otomobilin bagajına nasıl konulduğundan haberleri olmadığını söyleyen avukatlar, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Geçen cumartesi günü meydana gelen olayda, Kilis'e bir ziyaret için gittiği öğrenilen ve özellikle çete davalarına bakan avukatlar, O.Y. ve N.E., Adana'ya döndükten sonra O.Y.'ye ait otomobille kent merkezinde dolaşmaya başladı. Adnan Menderes Bulvarı'ndan Turgut Özal Bulvarı tarafına doğru giden avukatların bulunduğu araç, jandarma ekiplerinin yaptığı rutin kontrollerde durduruldu.

Otomobilde yapılan aramada, aracın bagajında bir kalaşnikof tüfek bulundu. Avukatlar gözaltına alınırken, araç incelenmek üzere jandarma karakoluna götürüldü. Kalaşnikof tüfeğin otomobilin bagajına nasıl konulduğundan haberleri olmadığını söyleyen avukatlar, sorgularından sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!