Avrupa'nın döner kralını soydular

Güncelleme Tarihi:

Avrupanın döner kralını soydular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2014 17:37

İngiltere’nin en büyük et ve döner üreticilerinden Vatan Catering’in sahibi Tuncel Nalbantoğlu, dün sabah evine giren ve kasayı açmazsa eşini öldüreceklerini söyleyen iki saldırgan tarafından soyuldu.

Haberin Devamı

VATAN Catering’in sahibi Tuncel Nalbantoğlu (70), sabah saat 05.00 sularında işe gitmek üzere evden çıkmaya çalıştığı sırada iki siyahi soyguncu tarafından saldırıya uğradı. Etkisiz hale getirdikleri Nalbantoğlu’nu üst kattaki eşi Türkan Nalbantoğlu’nun yanına sürükleyen soyguncular, kasayı açmazsa eşini öldüreceklerini söyledi.
Çifti bağlayan soyguncular istediklerini aldıktan sonra koşarak uzaklaştı.

GÜVENLİK KAMERASI VARDI
Evde güvenlik kamerası olduğu belirtilirken soyguncuların Bromley Petts Wood’daki iki katlı evdeki kasadan haberdar oldukları ve soyguncuların arkasında başkalarının olabileceği de iddia edildi.
Omuzundan sakatlanan Tuncel Nalbantoğlu’nun kaldırıldığı hastanede ameliyat olduğu ve hala tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kemerle bağlanan ve zor dakikalar geçiren Türkan Nalbanoğlu’nun da şoku atlatamadığı kaydedildi.
İngiltere’deki Türk toplumu tarafından hayırseverliği ile tanınan Nalbantoğlu, merkezi Londra’da bulunan Türkiye Araştırmaları ve Kalkınma Merkezi tarafından iki yıl önce ‘Yılın İşadamı’ seçilmişti. Nalbantoğlu, ödülünü de İngiltere Başbakan Yardımcısı Nick Clegg’in elinden almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!