Avcılar'da silahlı kavga: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Avcılarda silahlı kavga: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 09:52

AVCILAR'da, iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Murat Gültekin (35) sokak ortasında 4 kurşunla vurularak hayatını kaybetti

Haberin Devamı

Denizköşkler Mahallesi Reşit Paşa Caddesi 30 numara önünde, saat 03.30 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Murat Gültekin, 25 yaşındaki kız arkadaşı Dilek G'yi, otomobiliyle çalıştığı müzikholden aldı. Aynı sıralarda müzikholden çıkan Mehmet Ç. ve Celal D., Murat Gültekin'in kullandığı otomobili takip etmeye başladı. Bir süre sonra otomobilini durduran Murat G., Mehmet Ç.ve Celal D. ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

KURŞANLAR HAVADA UÇUŞTU

Kurşunların havada uçuştuğu kavga sırasında Murat Gültekin, göğüs ve karnına isabet eden 4 kurşunla ağır yaralandı. Dilek G. ise kolundan bıçaklandı. Mehmet Ç. ile Celal D. ise otomobile binerek kaçtı. Olay yerine çağrılan ambulans ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Murat Gültekin, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hafif yaralanan Dilek G. ise tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Dilek G.'nin ifadesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, olaydan yaklaşık bir saat sonra Mehmet Ç. ve Celal D.'yi yakaladı. Ambarlı Mahallesi Petrol Ofisi Caddesi üzerinde uygulama yapan polis ekipleri, zanlıların otomobilini durdurdu. Gözaltına alınan Mehmet Ç., hafif şekilde yaralandığı için Esenyurt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Celal D. de polis merkezine götürüldü.

Polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlatırken, Murat Gültekin'in ölümüne neden olan silahı kimin ateşlediği, Mehmet Ç. ve Celal D.'nin ifadelerinde ortaya çıkacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!