AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? Gözler AUZEF bütünleme sınav sonuçlarında

Güncelleme Tarihi:

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı Gözler AUZEF bütünleme sınav sonuçlarında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2021 15:52

AUZEF sınav sonuçları için heyecan giderek artıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bütünleme sınavlarına giren adaylar sonuçları beklemeye başladılar. Sınavlar 30 Ocak ve 7 Şubat tarihleri aralığında yapıldı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

AUZEF sınav sonuçları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bütünleme sınavları 7 Şubat tarihinde sona erdi. 2-10 Ocak tarihleri aralığında düzenlenen bitirme sınav sonuçları 16 Ocak’ta erişime açılmıştı..

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 2-10 Ocak tarihleri aralığında düzenlenen bitirme sınav sonuçları 16 Ocak’ta açıklanmıştı. Öğrenciler sınav sonuçlarını http://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreleri ile görüntüleyebildiler.

Bitirme (final) sınavı sonrasında DD veya DC harf notu olarak değerlendirilen derslerinizden telafi (bütünleme) sınavına girip FF notu alırsanız o derse ait son notunuz FF olacaktır. Telafi sınavlarında derslerden aldığınız notlar başarı notunuzu %60 oranında etkileyecektir.

BAKMADAN GEÇME!