AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? 2022 AUZEF sınav tarihleri belli oldu

Güncelleme Tarihi:

AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı mı 2022 AUZEF sınav tarihleri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2022 12:43

AUZEF sınav giriş belgesi için heyecanlı bekleyiş başladı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi final sınavları hakkında açıklama yapıldı. AUZEF final sınavları 4 Haziran Cumartesi ve 5 Haziran Pazar günlerinde yapılacak. Peki, AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

Haberin Devamı

AUZEF sınav giriş belgesi ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. AUZEF bahar dönemi final sınavları haziran ayının ilk haftasında düzenlenecek. AUZEF sınav giriş belgeleri http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak alınacak. İşte AUZEF sınav yerlerinde son durum

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

AUZEF sınav giriş belgesi henüz yayımlanmadı. 16 - 17 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlenen ara sınava ait sınav giriş belgeleri 12 Nisan’da açıklanmıştı. Sınav giriş belgeleri http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak alınacak.

Sınav Giriş Belgeleri sınavlardan bir hafta öncesinde yayınlanmakta ve üniversitenin web sayfası (auzef.istanbul.edu.tr) üzerinde duyurusu yapılmaktadır. Sınav kuralları detaylı olarak Sınav Giriş Belgesinde yer almaktadır.

Haberin Devamı

AUZEF SINAV TARİHLERİ

2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı bitirme sınavı 4-5 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

BAKMADAN GEÇME!