Attığı sigara izmariti yaktı

Güncelleme Tarihi:

Attığı sigara izmariti yaktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2012 16:11

Sivas'ta, attığı sigara izmaritinin neden olduğu yangını söndürmeye çalışırken vücudunun bir bölümünde yanıklar oluşan genç, hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Yenimahalle'deki bir apartmanın 1. katındaki dairede ailesiyle yaşayan 19 yaşındaki Rıdvan Güzel, dün akşam, balkonda sigara içtikten sonra izmariti attı. Gencin attığı izmarit, balkondaki benzin bidonunu tutuşturunca yangın çıktı. Balkondaki kilimlere ve diğer eşyalara sıçrayan yangını söndürmeye çalışan Güzel, başarılı olamayınca balkondan atladı.

Sağ kolunda ve vücudunun bir bölümünde yanıklar oluşan Güzel, Sivas Numune Hastanesi'nin yanık ünitesinde tedavi altına alındı. Güzel, balkona sigaraya içmeye çıktığını belirterek, karanlıkta attığı sigara izmaritinin balkonda bulunan bidondan sızan benzinin üzerine düştüğünü söyledi.

Hızar makinesini çalıştırmak için bidonda bulunan benzinin bir anda alev aldığını anlatan Güzel, yangını söndüremeye çalıştığı sırada giysilerinin tutuştuğunu ifade etti. Güzel, yangını söndüremeyince de balkondan atladığını belirtti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!