Ata’ya şikâyete gittiler

Güncelleme Tarihi:

Ata’ya şikâyete gittiler
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2014 01:53

MİLLİYETÇİ Kadınlar Derneği ile Türk Dünyası Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği ortak organizasyonuyla ‘Milliyetçi Kadınlar Kurultayı’ düzenlendi.

Haberin Devamı

Kurultay üyeleri, dün sabah önce Anıtkabir’i ziyaret etti. Türk Dünyası Kadınları Dostuluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenol Bal, Anıtkabir özel defterine şu mesajı yazdı: “Ülkemizin içinden geçtiği karanlık dönemde milletimizi uyarmak, uyandırmak maksadıyla bölücülüğe, yolsuzluğa karşı Milliyetçi Kadınlar Kurultayı’nı senin ebedi istirahatgâhında başlatıyoruz. Türkiyemizi uçurumun kenarına getirenlerden, yolsuzluk çukuruna gömülenlerden hesap sormak için ilkelerin doğrultusunda yürüyoruz.”
ÇOCUKLARIMIZA ‘HELAL’İ ÖĞRETTİK
Şenol Bal, yolsuzluk ve hukuksuzluklara karşı çıkmak için düzenlenen kurultayda şunları söyledi: “Türk kadını, milli mücadele kahramanıdır. Milli mücadele yıllarında olduğu gibi bugünün yüzlerce Haime Anası, Satı Kadın’ı, Nene Hatun’u, Kara Fatmas’ı ve Makbule Çavuş’u bu salonda ‘Artık yeter’ demek için toplandı. Ülkeyi yönetenlerin çocuklarının, gemileri, para sayma makineleri, kasaları, ayakkabı kutularında paraları var. Türk anneleri olarak çocuklarımıza helal yemeyi, haramdan uzak durmayı öğrettik. Bizim çocuklarımız bu yolu takip edecektir.” Azerbaycan Türk Kadınlar Birliği Başkanı Tenzile Rüstemhanlı da kurultaya katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!