ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanacak? Sorular ve cevaplar yayında!

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanacak Sorular ve cevaplar yayında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2020 09:26

ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları için beklenti bugün de devam ediyor. Türkiye genelinde pek çok öğrencisi bulunan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 9 Eylül tarihinde yapmış olduğu yaz okulu sınavının ardından sonuçlar için değerlendirme aşamasını tamamladı. Peki, ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, 10 Eylül tarihinde soruları ve cevap anahtarı yayımlanan ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları için üniversiteden gelen açıklamalar

Haberin Devamı

ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları herhangi bir aksilik olmaması halinde üniversitenin belirlediği tarihte erişime açılacak. Her bir ders için 20 soruya cevap veren ve 30 dakikada sınavlarını tamamlayan öğrenciler, yaz okulu neticesinde aldıkları sonuçları internet üzerinden öğrenebilecek.

ATA AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları 10 Eylül Perşembe gününden itibaren erişime açılacak. Sonuçların sisteme yüklenmesinin bugün içerisinde tamamlanması halinde sonuç ekranına bugün içerisinde ulaşılabilecek.

Online Yaz Okulu sınav notunun başarı notuna katkısı %100 oranında olacaktır. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde 4 (dört) yanlış cevap 1 (bir) doğru cevabı geçersiz kılacaktır.

SORU VE CEVAPLAR YAYIMLANDI

Haberin Devamı

ATA AÖF, yaz okulu sınav soruları ve cevapları için şu duyuruyu yayımladı;

"Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan bugün (10 Eylül 2020)  saat 23:59'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz."

ATA AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanacak Sorular ve cevaplar yayında

BAKMADAN GEÇME!