ATA AÖF soruları ve cevapları erişime açıldı

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF soruları ve cevapları erişime açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 11:48

ATA AÖF soruları ve cevapları kısa sürede yayımlandı. Atatürk Üniversitesi, resmi sayfası üzerinden yayımladığı duyuruyla öğrencileri bilgilendirdi. ATA AÖF soruları ve cevaplarına yönelik duyuruda ‘Soru itirazlarının 6 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacağı ve bu tarihten sonra yapılan itirazların değerlendirmeye alınmayacağı’ bildirildi. İşte Atatürk Üniversitesi ‘nin duyurusu ve ATA AÖF sınavlarıyla ilgili detaylar!

Haberin Devamı

Atatürk Üniversitesi (ATA) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ara sınav oturumları 2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleşti. Sınavda çıkan sorular ve cevapları https://www.ataaof.edu.tr/ adresi üzerinden yayımlayan Atatürk Üniversitesi, itiraz süreciyle ilgili kılavuz yayımladı.

ATA AÖF SORULARI VE CEVAPLARINA İLİŞKİN DUYURU

"Değerli Öğrencilerimiz,

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır. Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme, gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır.

İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin ara sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır.
Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.
Not: Soru itirazları 6 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır."

Haberin Devamı

Sınav Soru ve Cevaplarına Erişim Kılavuzu için tıklayınız

Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

BAKMADAN GEÇME!