ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğrencilerin gözü ATA AÖF sonuç ekranında

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak Öğrencilerin gözü ATA AÖF sonuç ekranında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2022 16:30

ATA AÖF sınav sonuçları için araştırmalar devam ediyor. ATA AÖF final sınavlarına giren öğrenciler heyecanla sonuçları beklemeye başladılar. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavları 25 Aralık ve 26 Aralık tarihleri aralığında düzenlendi. Sınavın ardından sorular ve cevaplar yayımlandı. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

ATA AÖF sınav sonuçları, uzaktan eğitim sistemi ile kariyerini ilerleten öğrencilerin araştırdığı konular arasında yer alıyor. ATA AÖF final sınavları geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Blok uygulama dersleri hariç, diğer derslerde ders başarı notuna ara sınav puanının katkısı %30, yarıyıl sonu/bütünleme sınav puanının katkısı %70 olacak. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde dört yanlış cevap bir doğru cevabı götürmeyecek. İşte ATA AÖF sınav sonuçlarında son durum

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili tarih bilgisi paylaşılmadı. ATA AÖF vize sınavları 20-21 Kasım tarihleri aralığında tamamlandı. Sonuçlar ise 1 Aralık’ta erişime açıldı. Sonuçlar http://obs.atauni.edu.tr adresinden sorgulanabilecek.

Haberin Devamı

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

Kurum tarafından yapılan açıklama şu şekilde: 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı'nın 18.03.2016 tarih ve 75850160-106-158- 16196 sayılı yazısında, aynı programı uygulayan üniversiteler arasında haksız rekabetin önlenmesi, ölçme ve değerlendirme sistemlerinde uygulama birliğinin sağlanması ve üniversitelerimizin açıköğretim programlarındaki kalitenin belli bir düzeyin altına düşmemesi için, açık öğretim programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 35’e çıkarılmasına, 26.02.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında karar verildiği belirtilmektedir.

Anılan karara istinaden Fakültemiz programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 2020-2021 eğitim öğretim yılı, güz yarıyılından geçerli olmak üzere 30’dan 35’e çıkarılmasına Üniversite Senatomuz tarafından karar verilmiştir.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

BAKMADAN GEÇME!