ATA AÖF bütünleme sınavları ne zaman? 2020-2021 AÖF  Atatürk Üniversitesi bütünleme sınav tarihi

Güncelleme Tarihi:

ATA AÖF bütünleme sınavları ne zaman 2020-2021 AÖF  Atatürk Üniversitesi bütünleme sınav tarihi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 02, 2021 00:09

ATA AÖF bütünleme sınavı tarihleri belli oldu.  AÖF 2020-2021 sınav takvimini açıklayan Atatürk Ãœniversitesi, bütünleme sınavlarının ÅŸubat ayında online olarak yapılacağını bildirdi. Final sınavında istedikleri baÅŸarıyı yakalayamayan öğrencilerin katılım saÄŸlayacağı bütünleme sınavının sonuçları ise yapılan deÄŸerlendirmenin ardından açıklanacak. Sınav sonuçları obs.atauni.edu.tr adresinden yayımlanacak. Ä°ÅŸte, ATA AÖF bütünleme sınavlarının tarihleri ile ilgili bilgiler.Â

Haberin Devamı

ATA AÖF bütünleme sınavları için beklenen açıklama geldi. Final Sınavı sonuçları sonrası bütünleme sınavlarının tarihi belli oldu.  Üniversiteden gelen açıklamaya göre online olarak gerçekleştirilen bütünleme sınavları 8-19 Şubat'ta organize edilecek. 

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVLARI

2020-2021 Güz Yarıyılı Online bütünleme sınavları üniversitenin takvimine göre, 8-19 Şubat 2021'de yapılacak. Sınavlar online gerçekleşecek.

Bütünleme Sınavı sonuçları obs.atauni.edu.tr adresinden yayınlanacak.

ATA AÖF bütünleme sınavları ne zaman 2020-2021 AÖF  Atatürk Üniversitesi bütünleme sınav tarihi

FİNAL SONUÇLARI AÇIKLANDI

2020-2021 Güz Yarıyılı Online Final Sınavı Sonuçları Açıklandı. Öğrenciler Final Sınavı sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilecek.

Haberin Devamı

Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden yapılacaktır.

DÄ°PLOMALAR NASIL DÃœZENLENÄ°YOR?

Tüm dersleri başarı ile tamamladığınızda mezuniyetiniz sisteme işlenir ve diplomanız hazırlanmaya başlar. Bu işlem tamamlandığında diplomanız Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)’de kayıtlı adresinize kargo ile gönderilir ve tarafınıza SMS ile bilgilendirme yapılır.

Diplomaları adreslerine gönderilen ancak teslim edilemeden Fakültemize iade edilen öğrenciler şahsen ya da vekalet verdikleri yakınları tarafından diplomalarını teslim alabilirler.

Diplomada isim, soyisim, T.C. kimlik numarası, anne adı, baba adı, doğum yeri, doğum tarihi, program ve mezuniyet tarihi gibi bilgiler yer almaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!