Aşkları için ne yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Aşkları için ne yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2002 02:16

Geçen bir yıl boyunca yine bir dolu insan aşık oldu. Herkes aşkı için elinden geldiğince, karınca kararınca bir şeyler yaptı.

Parası olan sevgilisini flaşlardan korumak için etten duvar ördürdü. Fantezi meraklısı kendini şeffaf folyolara sardı. Makamı olan koltuğunu terk etti. Elinden yapacak başka bir şey gelmeyen halk ise aşkı için ya öldü, ya da öldürdü. İşte geçen yılın aşıklarının hikayeleri.

Streç folyolara sarındı

İşte yılın en büyük aşk fantezisi. Fantazinin kahramanları ise 2 yıl önce uçak kazasında ölen John F. Kennedy Jr. ile Madonna. Artık evlenip barklanıp bir yuva kurmuş olsa da, bir zamanların seks tanrıçasının eski aşk hikayeleri hala birer birer ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl yayınlanan kitaplardan biri de Madonna'nın Kennedy Jr. ile ilişkisini anlatıyordu. Rivayet o ki, Madonna Kennedy'i şeffaf streç folyoya sarınmış bir halde kapıda çırılçıplak karşılıyormuş.

Manchester United'ı bırakacaktı

Futbolcu ve manken aşkı sadece bizim memlekette olmuyor tabii. Manchester United ve Fransız Milli Takımı kalecisi Fabien Barthez ile süper model Linda Evangelista da bizimkiler gibi düzeyli bir birliktelik yaşıyor. Onların sorunu ise Evangelista'nın Manchester'da yaşamak istememesi. Bu durumu saygıyla karşılayan Barthez, geçen yıl sevgilisi için takımı bırakabileceğini açıklamıştı. Futbolcu sevgilisi için yurtdışı fırsatlarını teptiğini söyleyen bizim mankenlere duyurulur.

Bakanlıktan oldu

Alman kadın bakan Marlies Mosiek-Urbahn, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında koltuğunu terk etti. Sevgilisi için eşinden ayrılan Urbahn, parti tarafından dışlanmaya dayanamayarak istifasını verdi. Hessen Eyaleti Sosyal İşler Bakanı gözyaşları içinde makamındaki eşyaları toplayıp, kendini eve kapattı.

Başkasının çocuğunu kabul etti

İngilizlerin en seksisi Liz Hurley ile oyuncu Hugh Grant yıllardır birlikteydi. Ancak hırslı bünyesiyle tanınan Hurley, Grant'i terk edip, milyarder film yapımcısı Steve Bing ile birlikte olmuştu. Bing'ten çocuk yapmayı planlayan Hurley, hamile kaldığı sırada terk edildi. Bing'ten kazık yiyen Hurley tekrar Grant'e döndü ve onunla evlenip çocuğun babası olmasını istedi. İflah olmaz aşık Hugh Grant bu teklifi kabul etti.

Platonik aşktan evlenemedi

Kimliği belirsiz 30 yaşındaki bir kadın www.itiraf.com sitesinde akla ziyan hikayesini anlattı. Kadir İnanır hayranı olan kadın, onunla tanışmadan evlenmemeye and içmiş. Sevdiği adamla karşılaşabilmek için 10 yıl uğraşan hayran, İnanır'ın peşinden neredeyse tüm Türkiye'yi dolaşmış. Artık evde kalmak üzereyken bir televizyon kanalından İnanır'ın cep telefonu numarasını öğrenmiş ve kendisini motive etmeye karar vermiş. Arka arkaya yolladığı aşk şiirlerine İnanır'ın cevabı 'Lütfen bir daha olmasın' olmuş. Son şansını da yitiren hayran yine de iyimser: ‘‘Konuşmasındaki o asalet, o seviye... Bu adamı boşuna sevmemişim. Sevgim ona yakışıyor’’ diyor.

Atina'ya yerleşti

Meşhur mankenlerimizden Demet Şener, İbrahim Kutluay'ın hayatındaki ikinci Demet olarak sevgilisinin peşinden Yunanistan'a gitti. 12 Dev Adam'ın en meşhuru olan Kutluay, Atina'nın Panathinaikos takımına transfer olunca Demet'e de Atina yolları göründü.

Sömürüldü

Trabzon'da yaşayan 65 yaşındaki Ahmet Günaydın, 3 milyar masraf yaptığı Gürcü kadın kendisini ilk geceden sonra terk edince soluğu poliste aldı. Hamsiköy'de yaşayan Günaydın, ‘Beni sömürdü ve kaçtı’ dedi.

Ölmek istedi

Kahramanmaraş'ta konsomatris olarak çalışan Hande Güler'e gönlünü kaptıran evli ve iki çocuk babası Şaban Koreli ölmek istedi. Aşkına karşılık alamayan çılgın aşık, gazino önünde tabancayla intihara kalkıştı. ‘‘Yalan dünya’’ diye bağıran Koreli, silahı başına dayayıp tetiği çekti.

Şarkı yazdı

İşadamı Mehmet Ali Yılmaz'la birlikte olan tek kasetlik popçu Sibel Bilgiç, sevgilisi için şarkı yaptı. Yılmaz'ın mavi gözlerine ithaf edilen şarkının adı Deniz Gözlüm.

Adını billboardlara yazdı

Çılgın aşık Erol Eren, kendisini bir türlü kabul etmeyen aşkının ismini billboarda yazdırınca muradına erdi. 1.80x1.18 boyutlarındaki afiş Gazi Bulvarı'na asıldı. Afişte ‘‘Demet'e... Ben hala o güzel gözlerinin esiriyim ve tek umudum dudaklarından dökülecek o birkaç kelime. Sevgilim olur musun?’’ yazıyordu. Denizli'de üniversite öğrencisi olan Erol, 6 aydır peşinden koştuğu sevgili adayını afişle ilan edince, sevgililiğe kabul edildi. Ama bu krizde 300 milyondan da oldu.

Dünya çapında mankenliği tepti

Sivri dilli mankenimiz Aysun Kayacı, futbolcu sevgilisi Emre yüzünden dünya çapında bir manken olma şansını teptiğini ama pişman olmadığını açıkladı.

Etten duvar ördürdü

Manken Deniz Akkaya ile Taksim'deki Spica Bar'da eğlenen playboy işadamı Erdal Acar, çıkışta gazetecilerin beklediğini görünce tuhaf bir yöntem kullandı. Barın garson ve korumalarına bin dolar bahşiş dağıtan Acar, etten duvar ördürdü. Garson ve korumalar Acar'ın cipini barın arka kapısına yanaştırdılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!