Aşkını ilan ederken köprüden düştü

Güncelleme Tarihi:

Aşkını ilan ederken köprüden düştü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2014 11:23

Berlin'de İspanyalı bir turist, genç sevgilisine aşkını ilan ederken nehre düştü. Bir süre yüzmeye çalışan talihsiz adam gücünü yitirince boğuldu.

Haberin Devamı

İspanyol bir çiftin Almanya'nın başkenti Berlin'de yaptığı tatil kabusa döndü. 46 yaşındaki İspanyol sokak sanatçısı, 27 yaşındaki sevgilisine aşkını ilan ederken köprüden aşağıdaki nehre düşüp boğuldu.

AYAĞI KAYDI
Bild Gece saat 3:45 sularında eğlenceden eve dönen çift kaldıkları hostele doğru yürürken Oberbaum köprüsünden geçti. Ani bir kararla köprünün korkuluğu üzerinden atlayarak diğer tarafa geçen adam, sevgilisine oradan aşkını ilan etti. Ancak tekrar emniyetli bölgeye geçmek isteyen turistin ayağı kaydı ve aşağıdaki nehre düştü. Yüzmeye çalışan talihsiz adam çabaladıysa da bir süre sonra güçten düştü ve gözden kayboldu.

SEVGİLİSİ ŞOKTA
Boğulan arkadaşlarını kurtarmak için atlayan iki kişi turisti kıyıya çekmeye başardı. O sırada olay yerine gelen kuratrma ekipleri bilincini kaybetmiş adamı dakikalarca uğraştı ancak herşeye rağmen kurtaramadı. Sevgilisine aşkını ilan eden ispanyol turist hastaneye ulaşırılamadan ambulansta can verdi. Sevgilisi ise büyük bir şok yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!