Askeri araç kamyonla çarpıştı: 1 şehit

Güncelleme Tarihi:

Askeri araç kamyonla çarpıştı: 1 şehit
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2007 13:29

ÇORUM'da 3 gün önce devriye görevi yapan askerlerin içinde bulunduğu askeri aracın kamyonla çarpışması sonucu ağır yaralanan Jandarma Astsubay 21 yaşındaki Fatih Demir tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere karşın şehit oldu. Astsubay Demir'in cenazesi, İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.

Haberin Devamı

Kaza, 10 Kasım Cumartesi günü, Çorum- Sungurlu karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Devriye görevi yapan askeri araç, Tuncay Coşkun yönetimindeki 19 SD 077 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, askeri araçta bulunan Astsubay Fatih Demir ile erler Vedat Kaya (22), Ekrem Gürbüz (21) ve Cengiz Çolak (22) yaralandı. Yaralı 3 asker, ambulanslarla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Astsubay Fatih Demir, Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikeyi atlatamayan Astsubay Demir, bu sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İl Jandarma Komutanlığı önünde şehit Demir için bugün bir tören düzenlendi. Törene, Vali Vekili Fatih Damatlar, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ufuk Tuncer, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Haberin Devamı

Törene katılan şehidin babası Kerim Demir (55) gözyaşlarına boğuldu. 5 kardeşin en küçüğü olan şehit Astsubay Fatih Demir'in güçlükle ayakta duran babası askerler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehit astsubay Fatih Demir'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi. Kazada yaralanan 3 erin tedavisi ise Çorum Devlet Hastanesi’nde sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!