Aşk Yeniden dizisi hakkında karar verildi.. Final yapıyor..

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden dizisi hakkında karar verildi.. Final yapıyor..
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 13:48

Aşk Yeniden hakkında son karar verildi... Fox TV’de iki sezondur yayınlanan Aşk Yeniden dizisi Haziran ayında final yapacak. Aşk Yeniden dizisi Şubat 2015’de yayın hayatına başlamış ve reytinglerde ilk bölümden itibaren üst sıralarda yer almayı başarmıştı.

Aşk Yeniden, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinççi‘nin bulunduğu  Şubat 2015’de yayına başlamış ve salı gününün zirvesine oturmuştu. Aldığı reytinglerle çok konuşulan Aşk Yeniden için artık sona yaklaşıyor. Haziran ayında kesin olarak final yapacak dizinin net olmamakla birlikte 60. bölümde biteceği söyleniyor.

Haberin Devamı

Aşk Yeniden dizisi Şubat 2015’de yayın hayatına başlamış ve reytinglerde ilk bölümden itibaren üst sıralarda yer almayı başarmıştı. Aşk Yeniden’in ilk sezonu aynı gün yayınlanan Survivor’ı bile zaman zaman geride bırakarak 1. olmuştu. 


AŞK YENİDEN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK!

Zeynep malikânedeki sakin yaşama ayak uydurmak için elinden geleni yapmaktadır ancak bu sakinlik onun için hayli sıkıcıdır. Zeynep’e yardım edip onun sıkıntısını dağıtmak isteyen Mukaddes’in önerisiyle Zeynep bir müddet Mukaddes ile takılır ancak Mukaddes’in eğlence anlayışı Zeynep’inkinden çok farklıdır. 

Ne yaparsa yapsın hayatındaki monotonluğu kıramayacağını düşünen Zeynep özellikle Fatih’in her fırsatta, hamileliğini kullanarak kendisini engellemesinden de sıkılmıştır. Sonunda oturmak yerine hayatına biraz heyecan getirmek isteyen Zeynep, Selin, Şaziment ve Fadik ile birlikte herkesten gizledikleri bir maceraya atılır… Aşk Yeniden yeni bölümüyle Salı akşamı Fox'ta.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 54. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertan’ın açtığı babalık davasının gereği olarak yapılan DNA testi sonuçlanmış ve Ertan ile Selim’in hiçbir akrabalığı olmadığı kesinleşmiştir. Bu durum Zeynep’i herkese karşı çok zor durumda bırakır. Özellikle Fatih’in bu konudaki tavrı Zeynep’i çok kırar.

 Ancak beklenmeyen bir gelişme olur ve Mukaddes bu konudaki suçunu itiraf ederek ikili arasındaki gerilimi sonlandırmaya çalışır. Hayat yavaş yavaş eski rutinine dönmeye başlamışken Yadigâr’ın aniden ortadan kaybolması herkesi şoke eder… 

 

BAKMADAN GEÇME!