Aşk sarhoşuydular

Güncelleme Tarihi:

Aşk sarhoşuydular
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2001 02:10

ABD'nin suikaste kurban giden Başkanı Kennedy'in oğlu John F. Kennedy Jr. ve eşi Carolyn'in uçak kazasında ölmelerinin üzerinden iki yıl geçti

Balaylarını İstanbul'da geçirmesiyle dikkatleri çeken çiftin yakınları, ‘‘Ayrılacaklardı, mutsuzdular’’ yolundaki iddiaları Hürriyet'e yalanladılar ve ‘‘Hayır ayrılmıyorlardı, onlar aşk sarhoşuydu’’ diye konuştular.

JOHN F.Kennedy Jr.'un eşi Carolyn ve baldızı Lauren Bessette ile trajik uçak kazasında ölümünün ikinci yıldönümünde ünlü çiftin yakınları, Hürriyet'e konuştu. Çif ve evliliklerindeki kara bulut söylentilerini yalanlayıp, çok mutlu olduklarını, John F.Kennedy Jr.'un çocukları çok sevdiğini söyledi.

People Dergisi'nin kapak yapıp ‘‘dünyanın en seksi erkeği’’ ilan ettiği John F. Kennedy Jr, 16 Temmuz 1999 günü yanında eşi Carolyn ve baldızı Lauren Bessette ile birlikte Martha's Vineyard'daki bir davete gidiyordu. Uçağı Kennedy JR kullanıyordu. Uçak birdenbire çakıldı ve korkunç kazanın pilotaj hatasından kaynaklandığı açıklandı. Bessette'lerin talebi üzerine iki kızlarını kaybeden aileye Kennedy'lerin 15 milyon dolar tazminat ödeyecekleri de geçenlerde açıklandı.

Hazin yıldönümünde çiftin çok özel sırları, Hürriyet'e anlatıldı. Kimliğini açıklanmasını istemeyen dostlar ve akrabaların verdiği bilgiye göre Carolyn Bessette, güçlü, güvenilir, farklı kadınlardan etkilenen John F.Kennedy Jr.'un idealiydi. Kayınvalidesi Jackie ile hiç karşılaşmamışlardı, ama hali, tavrıyla bir zamanlar ABD'nin en sevilen, en zarif bir numaralı hanımefendisine çok benziyordu.

BALAYI TÜRKİYE’DE

Tanışmalarından sonraki ilk noelde John F. Kennedy Jr, Carolyn'e madeni oyuncak bir köpek hediye etti ve bu enteresan armağan evliliğe giden yakınlığı getirdi. 21 Eylüldeki sürpriz törenle yaşamlarını birleştiren çift, balayı için Türkiye'yi yeğledi. Son zamanlarda yollarının ayrıldığına dair iddialar asılsızdı; çünkü son anlarına kadar onlar aşk sarhoşuydular. Köpeklerinin adı ‘‘Friday’’di. Carolyn sürekli siyah giyindiğinden John, ona siyah bir kedi hediye etmişti ve adını ‘‘Ruby’’ koymuşlardı. Ailesine çok düşkün olan Carolyn, eşiyle birlikte sık sık ziyaretlerine gidiyordu. Calvin Klein için çalışan Carolyn, yeniden iş hayatına dönmek istiyordu ve kıyafetlerini Prada'dan seçiyordu.

YOKSUL ÇOCUKLAR

Çocukları çok seven John ise yeğeni Rose'u beyzbol ve basketbol maçlarına götürüyordu. Yakınları, ‘‘Neden çocukları yoktu?’’ sorusuna ‘‘çocuk için henüz erken olduğuna inanıyorlardı’’ cevabını verdi.

John F.Kennedy Jr. yalnızca genç ve yakışıklı değildi. Çok cömertti ve yoksul çocuklar için ‘‘Robin Hood Vakfı’’nı kurdu.

Çiftten kalanlar nerede?

Köpeklerine Lizbon'daki bir arkadaşları sahip çıktı.

Kediler Ruby, New York'ta bir dostlarında bulunuyor.

Kaktüslerine bir aile ferdi bakıyor.

Çiftin dairesi ise satıldı.

John'un hafta sonunu geçirdiği evi, eniştesi restore ettirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!