Artık Türkiye sularında

Güncelleme Tarihi:

Artık Türkiye sularında
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2013 00:00

Denizlerin Ferrari’si megayat Ferretti Custom Line 124 Türk sahibine teslim ediliyor

Haberin Devamı

37.80 metre uzunluğunda, 7.35-metre genişliğindeki Ferretti’nin ürettiği en büyük yat olan ‘Ferretti Custom Line 124’ün dördüncüsü, 19 Şubat’ta Ancona’da tanıtılmıştı. Dekorasyonunda ve teknik donanımında son rötuşları da yapılan yat, mart sonunda Türkiye’ye gelmek için yola çıkacak. Custom Line 124’ün ülkemize gelişinin nedeni ise, sahibinin bir Türk olması.
Markanın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölge Satış Müdürü Karin Paggi, yatın Türkiye sularında olacağından heyecan duyduklarını açıkladı: “Bu modelin Türkiye’ye satılmasından olmasından dolayı çok mutluyuz. Böylelikle pazarda da bize yoğun talep olduğunun bilincine vardık. Türkiye, Ferretti Grubu için Akdeniz bölgesindeki en önemli pazarlardan biri.”

SÜPER TEKNOLOJİYLE DONATILDI

Kişiye özel yapılan Ferretti Custom 124’da bulunan iki adet MTU 3184 hp motoru, yatın maksimum 27 knot seyir hızına ulaşmasını sağlıyor.
Özel yapım Ferretti Custom 124’teki en belirgin özellik, gövdesinin siyah beyaz değil tamamen beyaz oluşu. Ferretti yetkilileri, sahibinin yatın denizde bir köpük gibi görünmesi için tamamen beyaz olarak sipariş ettiğini söyledi.
Yatta ikisi VIP olmak üzere, dört misafir bir ana kamara bulunuyor.
Teknenin her yerini kapsayan Seamphony Ses Sistemi’nin müziği dağıtmaktan çok daha fazla görevi var. Airport Express wi-fi ile uyumlu olan sistem sayesinde mürettebat ve misafirlerin açık havada da internet erişimi sağlanıyor. Bunun yanı sıra, şarkı değişimi yapabiliyorlar, ışıklandırmayı ve havalandırmayı da ayarlayabiliyorlar. Aynı zamanda tabletlerinde açılan bir ekran ile yatın seyri ve o anda bulunduğu yer hakkında bilgi almaları da mümkün. Yatın misafirleri, yine aynı sistem sayesinde servis elemanlarına online olarak yeme-içme siparişi de verebiliyorlar. Yani, misafirlerin yerinden kalkma ‘çilesi’ ortadan kalkıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!