Artık Bekir'i sevmiyorum

Güncelleme Tarihi:

Artık Bekiri sevmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2008 00:00

Cemil İpekçi, uzun yıllar birlikte olduğu Bekir Coşar'a karşı duygularının tükendiğini söyledi.

Haberin Devamı

CEMİL İPEKÇİ-BEKİR COŞAR MUTLU GÜNLERİNDE

Cemil İpekçi, konuk olduğu "Yüz Yüze" programında uzun yıllar birlikte olduğu Bekir Coşar'a karşı duygularının tükendiğini söyledi. Coşar'ın eşi ile yaşadığı polemiklere de değinen modacı, "Bekir'e yardım eli uzatmamın kurbanı oldum" dedi.
Duygusuzluk yüzünden ayrıldık
Bekir Coşar'ın ayrılık sonrası Pınar adlı kadınla evlenmesinin kendisini üzmediğini belirten Cemil İpekçi, şunları söyledi: "Bekir benden ayrılıp bir kadına gitti diye üzülmedim. Onunla duygusuzluk yüzünden ayrıldık. Ama bir gün

Artık Bekiri sevmiyorum

gazetede 'Ben onun sevgilisi değil, korumasıydım' dediğini okuyunca köpürdüm. Karısına telefon açtım, meğer o gün kına geceleri varmış. Annesi araya girince telefonu kapadım. Yazıldığı gibi oraya adam göndermiş değilim. Bekir'i seviyordum ama artık değil..."
Ben ondan teşekkür beklerdim
İpekçi, ayrılık sonrası Bekir Coşar'ın iki kez kendisine döndüğünü de söyledi ve ona yardım etmenin bedelini ödediğini anlattı: "Bekir ayrılmamızdan sonra bana geldi, ama artık eskisi gibi değildi. Uyuşturucuya alışmıştı. Koma halindeydi. Ben de doktor Mansur Beyazyürek'i arayıp yardım istedim. Hastaneye kaldırdık. Karısı dokuz gün sonra oraya gelip kocasını sordu. Sonra 'Beni alıkoydular' diye şikayet etmiş Bekir... Bense onu hastaneye götürdüğüm için teşekkür beklerdim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!