Armağan Bülent Ersoy'dan tazminat istiyor

Güncelleme Tarihi:

Armağan Bülent Ersoydan tazminat istiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2007 00:00

Bülent Ersoy ile evlenen Armağan Uzun, boşanmak için avukatı Ahmet Ömer Ayçiçek'e vekalet verdi.

Haberin Devamı

 

Mazide kalan mutluluğun fotoğrafları için tıklayın...
Bülent Ersoy ile evlenen popstar birincisi Mustafa Armağan Uzun, boşanmak için avukatı Ahmet Ömer Ayçiçek'e vekalet verdi. Avukat Ayçicek, müvekkilinin evlilikten beklediği çok şeyi alamadığını ve yüklü miktarda tazminat isteyeceklerini belirtti.
Bülent Ersoy'la İzmir'in Çeşme İlçesi'nde yatta gösterişli bir düğünle evlendikten sonra, evliliklerinin 20'inci gününde İzmir'de bir kır kahveside Pelin Taşçı adlı genç kızla kameralara yakalanan Armağan Uzun ile eşi arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı. Bülent Ersoy'un, “Ben boşanma davası açmadım. İzmir'de de devlet var, gidip mahkemeye versin” açıklamasının ardından Armağan Uzun, harekete geçti.

Haberin Devamı

Herşeyi paraya çevirecek
Uzun, İzmir Barosu avukatlarından Ahmet Ömer Ayçiçek'e boşanma davası açması için vekalet verdi. Avukat Ayçiçek, artık ikilinin bir arada yaşamalarının mümkün olmadığını ve bu nedenle Bülent Ersoy Uzun'a karşı boşanma davası açacaklarını söyledi. Avukat Ayçiçek, Ersoy'dan yüklü miktarda tazminat isteyeceklerini ve davanın Torbalı Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılacağını söyledi. Ayçiçek, davanın içeriği ile ilgili müvekkili Armağan Uzun'un anlaşacağı bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunacağını belirtti. Avukat Ayçiçek, önümüzdeki günlerde davayı açacaklarını da vurguladı.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'la evlendikten 20 gün sonra İzmir Narlıdere'de genç bir kızla görüntülenen popstar Mustafa Armağan Uzun, görünteleri çekip televizyon ve gazetelere verdiğini belirten kafeteryanın sahibi Ferman Deri ve eşi Serap Deri'ye karşı 40 bin 1 YTL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Bu dava henüz sonuçlanmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!