Arkadaşının sevgilisine tecavüze kalkıştı

Güncelleme Tarihi:

Arkadaşının sevgilisine tecavüze kalkıştı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2009 14:53

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde yaşayan 40 yaşındaki S.Ş., evinde misafir ettiği arkadaşının sevgilisine tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davada 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Cezası ertelenen S.Ş., 5 yıl içinde suç işlediği taktirde cezaevine girecek.

‘Cinsel saldırıya teşebbüs eylemi’ suçundan tutuksuz yargılanan S.Ş., Zonguldak 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, bugün son kez yargıç karşısına çıktı. Duruşmada S.Ş. avukatı Ali Osman Ayaroğlu ile birlikte hazır bulunurken, şikayetçi kadın A.T. katılmadı. Avukat Ayaroğlu, mağdur kadının kendi rızasıyla müvekkilinin evine geldiğini ve cinsel saldırı eylemin teşebbüste kaldığını, olaydan pişmanlık duyan müvekkilinin bu durumunun göz önünde bulundurulmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın sabıkasız olması ve olaydan pişmanlık duymasını göz önünde bulundurarak 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezası verdi. Cezası ertelenen S.Ş., 5 yıl içinde suç işlediği taktirde cezaevine konulacak.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, geçen yıl S.Ş.’nin Ereğli’nin Tepeören Köyü’ndeki evinde meydana geldi. Dolmuş muavinliği yapan ve evli olan S.Ş., arkadaşı E.Ç. ile sevgilisi 33 yaşındaki A.T.’yi evinde misafir etti. S.Ş., iddiaya göre alkolün de etkisiyle eşinin evde bulunmadığı sırada, arkadaşı E.Ç.’nin de dışarıya çıkmasını fırsat bilerek A.T.’nin odasına girdi. S.Ş., “Evimde arkadaşımla birlikte oluyorsun, benimle de ol” diyerek yataktaki A.T.’ye saldırdı. S.Ş.’nin tecavüz girişiminden kendi çabasıyla kurtulan A.T., daha sonra jandarmaya giderek şikayette bulundu. Gözaltına alınan S.Ş., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!