Arınç: Ecevit dürüstlüğü ile tanınmış bir liderdi

Güncelleme Tarihi:

Arınç: Ecevit dürüstlüğü ile tanınmış bir liderdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2006 09:01

TBMM Başkanı Bülent Arınç, eski Başbakan Bülent Ecevit'in hayatı boyunca nezaketi ve dürüstlüğü ile tanınmış ve bu özelliklerini en kritik dönemlerde dahi koruyabilmiş bir lider olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Arınç, yayınladığı başsağlığı mesajında, “Ömrünün büyük bölümünü milleti ve devletine hizmet için geçiren” Ecevit'in vefatından dolayı derin üzüntü duyduğunu belirtti. Arınç, şunları kaydetti:

Arınç: Ecevit dürüstlüğü ile tanınmış bir liderdi

“İnanıyorum ki, ülkemizin siyasi yaşamında saygın bir yeri olan Bülent Ecevit'in adı, milletimizin hafızasından asla silinmeyecektir. Bülent Ecevit, hayatı boyunca nezaketi ve dürüstlüğü ile tanınmış ve bu özelliklerini en kritik dönemlerde dahi koruyabilmiş bir liderdi. Siyasi yaşamının yanı sıra gazetecilik ve şairlik kimliğiyle milletimizin gönlünde müstesna bir yeri olan merhum Ecevit'in, artık aramızda bulunmayacak olması, büyük bir kayıptır.
Kendisine Allah'tan rahmet diliyor, ailesine, uzun yıllar beraber çalıştığı partili dostlarına ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Hepimizin başı sağ olsun.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!