Ardahan ve Kars iftar saatleri bilgisi | Kars ve Ardahan'da iftara ne kadar kaldı?

Güncelleme Tarihi:

Ardahan ve Kars iftar saatleri bilgisi | Kars ve Ardahanda iftara ne kadar kaldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 15:46

İftar saatleri için geri sayım Kars ve Ardahan kentlerinde Müslümanların gündem konusu oldu. Kentlerinde ilk iftar için geri sayıma geçen on binlerce kişinin sorguladığı Ardahan ve Kars iftar saatleri, günün araştırılan konuları arasında yer alıyor. İşte, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı bilgilere göre Kars ve Ardahan'da iftar saatleri hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Ardahan'da ve Kars'ta ikamet eden vatandaşlar, iftar saatleri bilgisi için sorgulamalarına devam ediyor. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte iki kentte yaşayan binlerce kişinin araştırdığı Kars ve Ardahan iftar saatleri, Diyanet İşleri Başkanlığı imsakiyesinde yer alıyor. Peki, Kars ve Ardahan'da akşam ezanı saat kaçta okunacak? İşte, detaylı bilgiler

ARDAHAN İFTAR SAATLERİ

Ardahan iftar saatleri hakkında detayları öğrenmek için imsakiyenin üzerine tıklayabilirsiniz

Doğu Anadolu Bölgesi'nin genelinde gök gürültülü sağanağın etkili olacağı bildirildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bölgede havanın parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor.
Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında olması öngörülen bölgede, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak etkini sürdürecek.
Bölgede rüzgar ise güney ve güneybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette, yağış anında da kuvvetlice esecek.
Gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan'da 5, Kars ve Erzurum'da 7, Ağrı'da 8, Erzincan 9, Tunceli'de 10 ve Iğdır'da 13 derece ölçüldü.
Gün içinde en yüksek hava sıcaklığı ise Iğdır'da 24, Tunceli'de 23, Erzincan'da 22, Ağrı'da 16, Ardahan, Erzurum ve Kars'ta 15 derece olacak.

Haberin Devamı

KARS İFTAR SAATLERİ

Kars iftar saatleri hakkında detayları öğrenmek için imsakiyenin üzerine tıklayabilirsiniz

Kars’ta ilk teravih namazında camiler doldu taştı.
Kaleiçi Mahallesi'nde bulunan Evliya Camisi'ne gelen vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim okudu. Teravih öncesi verilen vaazda ramazan ayının önemine değinildi. Müslümanlar için dualar edildi. Vatandaşlar, teravih namazı sonrasında cami avlusundaki Seyyid Ebu'l Hasan Harakani Türbesini de ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!