Araları açıldı

Güncelleme Tarihi:

Araları açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Pop müziğin sevilen ikilisi Oya-Bora'yla yapımcıları Şahin Özer'in arası açıldı. Kırgınlığın Özer'in şarkıcılara yeni bir klip çekmemesi yüzünden ortaya çıktığı öne sürüldü. Bora, ‘‘Şahin Özer, son albümümüz ‘Aşk, İhanet, Vesaire' için bize bir klip çekti. Daha sonra da eğer iki yıllık bir anlaşma imzalayacak olursak ikinci klibi çekeceğini söyledi. Prodüktör olarak ikinci klibe yatırım yapmadı. Biz de bu şartlarda yeniden anlaşma imzalamayı kabul etmedik’’ diye konuştu. Yeni kaset yapmak için bir süre daha bekleyeceklerini belirten Bora, bu dönemde dizi ve reklam müzikleri yaptıklarını, Oya’nın da TRT'de seslendirmelere devam ettiğini söyledi.

Çelik'ten yeni albüm

Pop şarkıcısı Çelik, ‘‘Onu Düşünürken’’ adlı yeni albümünü geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardı. Albümündeki tüm şarkıların söz ve bestelerini kendisi yapan Çelik, ilk klibini de ‘‘Veda Etmem’’ adlı şarkısına çekti. Tayfun Dinçer'in yönetmenliğini üstlendiği klipte, ailesini bir arada tutmaya çalışan bir babayı canlandıran Çelik, kestirdiği saçlarıyla da dikkat çekti. Genç şarkıcı, albümünde Atatürk için yazdığı ‘‘Paşam’’ adlı remiks'e de yer verdi. Çelik, albümünde süpervizör olarak Ahmet Özden'le çalıştı.

Tarihi cezaevinde klip çekecek

‘‘Dün Bugün Edip Akbayram’’ adlı son albümünü piyasaya çıkaran Edip Akbayram, uzun yıllar dillerden düşmeyen ‘‘Aldırma Gönül’’ adlı parçasının klibini Sinop Cezaevi'nde çekeceğini söyledi. Şarkının söz yazarı Sabaattin Ali'nin bu parçayı hapishane yıllarında yazdığını belirten Akbayram, çekeceği klipte hapishane yaşamından kesitlere yer verecek. Albümünde yer alan ‘‘Hasretinle Yandı Gönlüm’’ adlı parçaya da klip çekecek olan sanatçı, ayrıca eski eserlerden oluşan yeni bir albüm daha yapmayı düşünüyor. ‘‘Kıymayın Efendiler’’ ve ‘‘Göklerde Kartal Gibiyim’’ gibi unutulmaz parçalarını seslendireceği yeni çalışmasının hazırlıklarına en kısa zamanda başlayacağını vurgulayan Akbayram, sevenlerinden gördüğü ilginin kendisine güç verdiğini belirtiyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!