Araç var vuran yok

Güncelleme Tarihi:

Araç var vuran yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 22:41

İSTANBUL’da bir perde şirketinde pazarlamacı olarak çalışan Oğuz Kıllı, 14 Mayıs 2017 gecesi saat 01.00 sıralarında eniştesiyle birlikte Esenyurt Haramidere’deki Torium Avm ile Otoport AVM arasında yan yoldan otomobiliyle evine gidiyordu. Bu sırada yoldan hızla bir otomobil geçti. Araçtaki bir kişi rastgele ateş açıyordu. Kurşunlardan biri şoför koltuğundaki Oğuz Kıllı’ya isabet etti. Oğuz Kıllı, tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti. Talihsiz adamın son sözleri ise “Kızım daha çok küçük, ben ölemem” oldu.

Haberin Devamı

Bu sırada yoldan hızla bir otomobil geçti. Araçtaki bir kişi rastgele ateş açıyordu. Kurşunlardan biri şoför koltuğundaki Oğuz Kıllı’ya isabet etti. Kapıyı delip geçen kurşun Kıllı’nın karın boşluğuna saplandı. Eniştesi, Oğuz Kıllı’yı hemen Esenyurt Devlet Hastanesi’ne götürdü.

İlk müdahalenin ardından Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesine alınan Oğuz Kıllı, 14 Mayıs gecesinden beri verdiği yaşam mücadelesini önceki gün kaybetti.

Bölgedeki kamera görüntülerini inceleyen polis, ateş açılan aracı tespit etti. Kıllı’nın kardeşi Nesrin Kıllı, “Kardeşim yaralandığını anladığı an ‘ben ölemem, kızım daha çok küçük’ demişti. Kardeşimin yanında, yol kenarında bekleyen iki kişi daha vurulmuş. 3 kişinin bulunduğu araçtaki saldırgan onlara ateş ederken kardeşimi vurmuş” dedi.

Oğuz Kıllı’nın eşi Esra Kıllı ise gözyaşları içinde “Eşim ve kızım için adalet istiyorum. Adaleti olmayan bu dünyadan adalet bekliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Araç var vuran yok



Aile, Adli Tıp Kurumu önünde beklerken üzerinde Oğuz Kıllı’nın fotoğrafının olduğu pankartlar açtı. Kıllı’nın cenazesi Esenyurt Erenler Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!