AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? Soru ve cevaplar yayımlandı

Güncelleme Tarihi:

AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak Soru ve cevaplar yayımlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 10:56

Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavları 26- 27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. Cumartesi ve pazar olmak üzere toplamda dört oturumdan oluşan AÖF final sınavlarının soruları cevapları kısa sürede Anadolu Üniversitesi'nin resmi sayfası üzerinden erişime açıldı. Farklı bölümlerde okuyan açıköğretim öğrencilerinin gözü kulağı sonuçlara çevrildi. Peki AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Eğitim hayatına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) devam eden öğrencilerin geçtiğimiz hafta sonu girdiği final sınavına ait soru ve cevaplar yayınlandı. Soru ve cevaplar üzerinden tahmini netlerini hesaplayan öğrenciler, şimdi AÖF final sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyor. Dönem sonu sınav notlarının belli olmasıyla birlikte öğrenciler, üst sınıfa geçip geçemeyeceklerini öğrenecekler. Peki AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Milyonlarca aday 26-27 Mayıs tarihlerinde yapılan AÖF sınavlarının sonuçlarını bekliyor. AÖF sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren on beş gün içerisinde erişime açılıyor. Sınav sonuçları adreslere postalanmıyor, adaylar sonuçlarına AÖF resmi internet sitesi üzerinden öğrenci girişi yaparak ulaşabiliyor.

Haberin Devamı

SORU VE CEVAPLAR NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

Anadolu Üniversitesi AÖF soruları ve cevapları yayımlandı. 26- 27 Mayıs tarihlerinde Türkiye çapında gerçekleşen AÖF bahar dönemi final soruları ve cevaplarına ilişkin duyuru Anadolu Üniversitesi’nin resmi Facebook adresi üzerinden yapıldı. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı olan öğrencileri, https://ekampus.anadolu.edu.tr/adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görüntüleyebilir.

DERS GEÇME NOTU KAÇ?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakultesi'nde uygulama dersleri ve İngilizce Öğretmenliğindeki İngilizce dersler hariç derslerde geçme notu 30’dur. Öğrencinin “Başarı Notu”nda “Başarı Notu” ve “Harf Notu” açıklandıktan sonra bir değişiklik söz konusu olduğunda; Öğrencinin yeni “Başarı Notu” 30’un altında ise öğrenci FF “Harf Notu” ile değerlendirilir.Öğrencinin yeni “Başarı Notu” 30 ve üzerinde ise, o ders için varolan puan dağılımında, öğrencinin puanına eşit ya da en yakın olan puanın normalleştirilmiş “z değeri”ne Tablo 1’de karşılık gelen “Harf Notu” öğrenciye atanır. 

AÖF DERS GEÇME NOTUYLA İLGİLİ AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!

BAKMADAN GEÇME!