AÖF sınav tarihleri ne zaman? AÖF final sınavları için geri sayım!

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav tarihleri ne zaman AÖF final sınavları için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2021 09:36

AÖF sınav tarihleri kurum tarafından açıklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim gören öğrenciler belirli tarihlerde sınavlarına giriyorlar. AÖF Güz Dönemi final sınavlarına ocak ayında girecekler. İşte AÖF 2020-2021 sınav tarihleri

Haberin Devamı

AÖF sınavlarının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. AÖF vize sınavlarına giren ve sonuçlarını öğrenen öğrenciler heyecanla final sınavlarını bekliyorlar. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavlarında öncelikle 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için sınavlar, bir sonraki haftada 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için sınavlar yapılacak.

AÖF SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin çevrim içi yapılacak güz dönemi dönem sonu sınavlarının tarihleri belirlendi.

Rektörlükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli öğrencilerimiz, Açıköğretim Sistemi güz dönemi dönem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için 16-17-18 Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde çevrim içi ortamlarda yapılacaktır."

Haberin Devamı

Açıklamada, Açıköğretim Sistemi ile ilgili soru ve taleplerin http://aosdestek.anadolu.edu.tr adresinden ilgili birimlere iletilebileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!