AÖF sınav sonuçları sonrasında gözler ders geçme notuna kilitlendi

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav sonuçları sonrasında gözler ders geçme notuna kilitlendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2018 18:51

AÖF sınav sonuçları, güz dönemi finalinde sınava giren vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Dün akşam Anadolu Üniversitesi'nin açıkladığı sonuçların ardından Güz dönemi final notlarını öğrenen vatandaşlar, önümüzdeki dönem için hazırlıklarını bu sonuçlara göre gerçekleştirecek. Peki, AÖF sınav sonuçları sonrasında ders geçme notu nasıl değerlendirilecek? İşte, AÖF hakkında merak edilen detaylar

Haberin Devamı

AÖF sınav sonuçları açıklamasının ardından gözler ders geçme sistemine çevrildi. Sınavdan aldıkları harf not puanlarını AÖF sınav sonuçları aracılığıyla öğrenen vatandaşlar, bu kez ders geçme sisteminin nasıl işlediğini öğrenmek istedi. Peki, AÖF sınav sonuçları nereden öğrenilir? Ders geçme sistemi nasıl işleyecek? İşte, öğrencilerin merak ettiği konu hakkında detaylar

AÖF sınav sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyordu. AÖF sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. Sınav sonuçlarını görmek isteyen adaylar Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sayfası üzerinden sonuçlara ulaşabiliyorlar. 

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Güz Dönemi Final Sınavı Sonuçları açıklandı. 13-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen AÖF final sınavının sonuçları merakla bekleniyordu. AÖF final sınavının ardından binlerce öğrencinin gözü kulağı Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesinden yapılacak olan duyuruya çevrilmişti. Yapılan duyuruyla birlikte öğrenciler sınav sonuçlarına Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sayfası üzerinden ulaşabiliyorlar.

Haberin Devamı

AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DERS GEÇME NOTU NEDİR? 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakultesi'nde uygulama dersleri ve İngilizce Öğretmenliğindeki İngilizce dersler hariç derslerde geçme notu 30’dur.

DERS GEÇME YÖNETMELİĞİ HAKKINDA DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

SOSYAL MEDYA YORUMLARI

Hüseyin Yıldız @hussyildiz
aöf den yine kalmışız arkadaş

IEG @_SayinHocam
Sınav sonuçları açıklandı hepimize geçmiş olsun . #aöf

@gul_mer_son
Çok şükür sonuçlarımın hepsi iyi 11 dersimin hepsini verdim Allah binlerce şükürler olsun #Aöf

Nolurnoolmaz.. @yeimylm36873735
Sonuçlar açıklandı millet :)) benimkiler muhtemeşem #anadoluaöf #aöf

Zinan Ö. @Zinanus
Ben nasıl bahtsız biriyim yahu? aöf sınavı vizesinde 2 dersimin biri yüksek biri düşük finalde de tam tersi ve ikisinden de kalmışım şaka gibi değil mi ?

Haberin Devamı

özlem Aktaş @zlmaktas
Açıklandı gençler hepimize geçmiş olsun #aöf

BAKMADAN GEÇME!