AÖF final sınavı tarihi ne zaman? AÖF final sınavları nasıl olacak, online mi olacak? Açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

AÖF final sınavı tarihi ne zaman AÖF final sınavları nasıl olacak, online mi olacak Açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2020 22:03

AÖF final sınavlarıyla ilgili Anadolu Üniversitesi'nden açıklama yapıldı. Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi bünyesindeki Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin 2019-2020 bahar dönemi dönem sonu sınavlarının tarihinin verildiği açıklamada, sınav süreciyle ilgili bilgiler verildi. Peki, AÖF final sınavı ne zaman? AÖF sınavları nasıl olacak, online mi olacak? İşte, AÖF final sınavı tarihi ve AÖF sınavıyla ilgili detaylar.

Haberin Devamı

AÖF final sınavı ne zaman? AÖF nasıl olacak? soruları vize sınavlarının ardından yanıtı araştırılan konulardan oldu. Binlerce öğrencinin katılım sağlayacağı AÖF final sınava ilişkin üniversite tarafından yapılan açıklamada, sınav uygulama esasları ve detaylı bilgiler verildi. İşte, 2020 AÖF final sınavıyla ilgili ayrıntılar.

AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

AÖF 2019-2020 bahar dönemi dönem sonu sınavlarının 24 Haziran-8 Temmuz'da gerçekleşecek.

AÖF FİNAL SINAVI ONLİNE MI OLACAK?

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi bünyesindeki Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin 2019-2020 bahar dönemi dönem sonu sınavlarının 24 Haziran-8 Temmuz'da internet üzerinden yapılacağı bildirildi.

Üniversitenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin bahar dönemi dönem sonu sınavlarının internet tabanlı ortamlardan yapılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açıklamada, sınavın yurt içi ve yurt dışı programlar için 24 Haziran saat 00.01 ve 8 Temmuz saat 23.59 arasında erişime açık olacağı kaydedildi.
Sınav uygulama esasları ve detaylı bilgilerin üniversitenin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacağı ifade edildi.

Bahar dönemi ara sınavları da 18 Nisan-7 Mayıs'ta internet üzerinden yapılmıştı.

BAKMADAN GEÇME!