AÖF final sınav tarihi nedir? AÖF final sınavı yerleri ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF final sınav tarihi nedir AÖF final sınavı yerleri ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 18:31

12-13 Aralık 2015 tarihinde AÖF vizelerinin yapılmasının ardından öğrenciler final sınavlarına hazırlanmaya başladı. Peki AÖF final sınavı ne zaman yapılacak? AÖF sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Açıköğretim Üniversitesi 2015-2016 eğitim-öğretim yılı güz dönemi final sınav tarihleri 23-24 Ocak 2016’dır. Sınav tarihine az bir zaman kalmışken öğrenciler heyecan içinde final sınavlarına hazırlanmaya devam ediyor. Açıköğretim Üniversitesi’nin değerlendirme sistemine göre öğrencilerin bir dersten başarılı olabilmesi için en az 35 puan alması gerekmektedir. 

AÖF final sınav tarihi nedir AÖF final sınavı yerleri ne zaman açıklanacak

AÖF final sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

Sınava çok az bir zaman kalmasına rağmen sınav yerleri henüz açıklanmadı. AÖF sistemlerine göre sınav yerleri sınav tarihine yaklaşık bir hafta kala açıklanmaktadır.

Bahar dönemi harç ücreti ne kadar?

Açıköğretim Üniversitesi 23-24 Ocak tarihlerinde final sınavını gerçekleştirdikten sonra birinci yarıyılı tamamlamış olacak. Tamamlanan dönemin ardından aktif bir şekilde devam edebilmek için yeni dönem harç ücretlerinin yatırılması gerekiyor. Harç ücretleri 205 TL olup, ders ekleme işlemine göre ücret değişmektedir.

Haberin Devamı

Bahar dönemi sınav tarihleri

2015-2016 Bahar dönemi vize sınavları 16-17 Nisan 2016 tarihlerinde ve final sınavları ise 04-05 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!