Antalya'da otel krizi

Güncelleme Tarihi:

Antalyada otel krizi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2001 01:42

Bir dizi konser için Antalya'da bulunan Hülya Avşar ile Club Ally'de DJ'lik yapmak için gelen Ayşe Hatun Önal'ın aynı otele rezervasyonu olunca kriz yaşandı. Ama iki ünlünün ayrı otellerde kaldığı anlaşıldı. Ayşe Hatun Önal 13 dakika DJ'lik yaptı 2 bin dolar aldı.

Bana boynuz bile yakıştı

Önceki akşam Belek'teki Magic Life Altis Golf Otel'de konser veren Hülya Avşar'ın, oldukça neşeli olduğu gözlerden kaçmadı. Sırt dekolteli siyah abiyesi ile dikkat çeken Avşar, bir seyircinin ‘‘Çok güzelsiniz, çok şıksınız’’ sözleri üzerine, ‘‘Güzele ne yakışmaz. Bana boynuz bile yakıştı’’ dedi ve iki parmağını başının üzerine V şeklinde koydu. Gecede sık sık eşi Kaya Çilingiroğlu ile ilgili espiriler yapan Avşar, ‘‘Karadenizliler iyi erkektir. Eşini aldatmaz. Ne çektiysem Karadenizliler'den çektim. Eşim de Karadenizli. Onu bir türlü affedemiyorum’’ diye konuştu. Bir turist, ünlü sanatçının göğsüne uğur böceği yapıştırdı.

13 dakikalık DJ'ye 2 bin dolar ücret

Ayşe Hatun Önal, Antalya Kaleiçi'ndeki ‘‘Ally’’de DJ'lik yapmaya başladı. Önceki gece ilk kez DJ kabinine giren Önal, sadece kamera ve objektifler önünde 13 dakika DJ’lik yaptı. Önal, bu esnadaDJ Barço Saygılı'dan yardım aldı. Önal, kameraların gece kulübünü terk etmesinden hemen sonra DJ kabininden ayrılarak arkadaşlarıyla eğlenmeye gitti. 13 dakika süren DJ şov için 2 bin dolar alan Önal, Hülya Avşar ile aynı otelde kalacağı yolundaki sorulara Önal, ‘‘Bunu bilmiyordum. Aynı otelde kalıyorsak, sabahleyin hemen ayrılır başka bir otele taşınırım’’ dedi. Avşar'ın Gloria Golf Resort'ta, kendisinin ise hemen yanındaki Gloria Riva Otel'de kalacağını öğrenince rahat bir nefes alan Ayşe Hatun Önal, ‘‘Artık o ailenin yüzünü görmek, yanından bile geçmek istemiyorum’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!