Antalya'da midibüs devrildi: 10 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada midibüs devrildi: 10 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2011 12:37

ANTALYA’da, içerisindeki 15 yolcu bulunan midibüs, ana yoldan tali yola giren bir kamyona çarptıktan sonra refüje devrildi. Kazada, midibüs şoförü ile yolculardan 9’u yaralandı.

Kaza saat 10.00 sıralarında Askeri Hava Meydan Komutanlığı Kavşağı’nda meydana geldi. Kent merkezinden tali yol üzerinden Pınarlı Mahallesi’ne yolcu taşıyan Murat Koç yönetimindeki 07 AB 0018 plakalı halk midibüsü, ana yoldan tali yola girmek isteyen Bayram Özdemir’in kullandığı 15 EZ 632 plakalı kamyona çarptı. Halk midibüsü kontrolden çıkarak refüje devrildi.

Sağ tarafına yatan midibüsteki yolculardan bazıları kırılan camlardan dışarı savrulurken kimileri de kazayı görüp olay yerine gelenler tarafından camları kırılan pencerelerden dışarı çıkarıldı. Kaza ihbarını alan sağlık ekipleri alarma geçti. 112 telsizlerinden yapılan anonslarla olay yerine kent merkezi ve merkez ilçelerden çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri de sağlık görevlilerine yardım etti.

Kazada midibüs şoförü Murat Koç ile yolcular Ela Avcı, Selin Avcı, Gülbahar Evcimik, Layla Evcimik, Fatma Sungur, Naci Sungur, Emir Karakış, Mortahula Yıldırım ve Hakan Havutçu hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı.

Kamyon sürücüsü Bayram Özdemir de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!