Antalya'da komşusunu kalbinden bıçaklayarak öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2024 12:07

Antalya'nın Serik ilçesinde komşusu Şehmus Löklök'ü (43) çıkan kavgada kalbinden bıçaklayıp öldüren Hasan Basri Yağız (35), emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Yağız ilk ifadesinde kendisine küfrettiği gerekçesiyle Löklök'ü bıçakladığını söyledi.

Haberin Devamı

Antalya'nın Serik ilçesi Orta Mahalle 1158 Sokak'ta dün saat 18.30 sıralarında komşu iki aile arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Hasan Basri Yağız, yanındaki bıçakla Şehmus Löklök'e saldırıp, kalbinden bıçakladı. İhbarla adrese sevk edilen ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen Löklök, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şehmus Löklök'ün cenazesi morga konuldu. Polis ekipleri cinayet şüphelisi Hasan Basri Yağız ile kardeşi C.Y.'yi gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan C.Y. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Cinayet şüphelisi Hasan Basri Yağız ise ifadesinde, Şehmus Löklök'ün kendisine küfrettiğini, bu nedenle çıkan tartışmanın ardından bıçakladığını söyledi. YHasan Basri Yağız'ın adliyedeki işlemleri tamamlandı. Savcılıktaki ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Hasan Basri Yağız, tutuklandı. 

Haberin Devamı

Demirci Hasan Basri Yağız ile hurdacı Şehmus Löklök'ün yaklaşık 3 yıl önce de kavga ettiği; o günden bu yana da zaman zaman tartıştıkları öğrenildi.

Şehmus Löklök'ün cenazesinin, işlemlerin ardından Hatay'da defnedileceği belirtildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!