Anne ve 2 aylık oğlu sobadan zehirlendi

Güncelleme Tarihi:

Anne ve 2 aylık oğlu sobadan zehirlendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2010 15:51

ESKİŞEHİR’de evlerindeki kömür sobalarından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 12 kişi hastanelere kaldırıldı. 2 aylık oğlu Enes ile birlikte zehirlenen Melahat Karakurt da Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Emek Mahallesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda Melahat Karakurt (24) ile 2 aylık oğlu Enes Karakurt, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Eve gelen kayınvalde Fatma Karakurt, gelini ve torununu baygın halde bulunca 112 acil servisi arayarak yardım istedi. Melahat Karakurt ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi’ne oğlu Enes Karakurt’da Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı.

Emek Mahallesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen başka bir olayda ise Nazmi Kılıç (25), eşi Hülya Kılıç (23) ve 4 aylık oğulları Furkan Kılıç kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Nazmi Kılıç ve eşi Hülya Kılıç Eskişehir Devlet, çocukları Furkan Kılıç ise Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Eskişehir’de dün meydana gelen olaylarda ise Huzur Mahallesi’nde oturan Serpil Altıntaş (19), Ertuğrulgazi Mahallesi’nde Alihan İncel (11) ve Aleyna İncel (10), Emek Mahallesi’nde Aynur Doğan (25) ile kızı Nisa Doğan (1), Eskibağlar Mahallesi’nde Şeyma Akça (22) ile oğlu Mustafa Efe Akça (2) kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiler. Zehirlenenler ambulanslarla Eskişehir Devlet, Yunus Emre Devlet ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) hastanelerine kaldırılırak tedavi altına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!