ANKARALI SOSYAL MEDYADA PATLADI

Güncelleme Tarihi:

ANKARALI SOSYAL MEDYADA PATLADI
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2012 16:54

Metro çalışmaları nedeniyle kapatılan İnönü Bulvarı’nın alternatif güzergahı Merasim Sokak, trafik yükünü kaldırmayınca Ankaralılar Kızılay’a adeta kaplumbağa hızında ‘merasim geçişi’ yaptı.

Haberin Devamı

Ankara'da pazartesi sendromu yerini "trafik sendromu"na bıraktı, Ankaralılar Trafik kaosunda yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı.

Dört ay süreyle trafiğe kapatılan İnönü Bulvarı’nda haftanın ilk mesai günü Başkentliler, trafik çilesi yaşadı. Kızılay’a geçiş için tek yön yapılan Merasim Sokak da trafik yükünü kaldıramadı.

TRAFİK KAOSU ANKARALILARI ÇILDIRTTI / WEB TV

Eskişehir Yolu istikametinden gelip Kızılay’a doğru hareket etmek isteyen sürücüler, trafikte tepki gösterirken, alternatif güzergahların yetersiz kalmasından yakındı.

Başkent trafiği, sosyal meydanında ilk gündem maddelerinden biriydi. İşte derdini twitter’a döken Ankaralılardan cümleler:
(Yazım yanlışları düzeltilmemiştir)

-Ankara trafiğine arabayla cıksam kesin bi kac kısıye dalarım. cevat güler
-Ankara'dan bildiriyorum,trafik felç...millet sıcağın etkisiyle iyice çıldırmış durumda ,kimse birbirine yol vermiyor..Pskhayrunnisa
-Ankara'da trafik felç.AOÇ'ye gitmek için 1 sanattır yollarsanız.Her yerde calışma var ama bir tane levha yok. omerkeskin72
-İnönü bulvarı kapalı,Kazım karabekir kapalı,Şeker kapalı İstanbul'lulara gülüyoduk Allah daş etti Ankara'da trafik kilit. hknchng
-Ankara’ya gelirken en azindan trafik yok diye kendimi teselli ederken trafigin de benimle birlikte geldigini farkettim. Kahroldum. sophiatown
-İki hafta boyunca benle beraber klasik muzik dinleyen teyzem simdi ANKARA HAVASI dinliyo umarim ciddi biseyi yoktur... klima ustası DİLARA
-Kızılay tarafın da çok trafik var. 1:30 saatir yoldayım ama eve varamadım daha gercekten sinir bozucu! Suwario1
-Pazartesi sendromu yok ama trafik sendromu var. Büşra Nur
-Hani memur şehriydi?
-Başkentte trafik kabusu yaşanıyor. Sezen Yüce?
-Yeşil ışığın yanmasına 2 saniye kala kornaya basmaya başlayan şoförün üstüne ALLAH'ını seven trafik lambası atsın. sanacakmaklazim
-"Telefonu açmıyorsun diye arka arkaya 7 kere arayan kişi, trafik tıkandığında kornaya basarak yolun açılacağını sanan kişiyle aynı kişidir." Dilek Şahinbaş?
-Trafik kazalarının %23'ü alkol yüzündenmiş.Demek ki kazaların %77'sini çay,kahve,içenler yapıyor.Alkol almayanlara dikkat ediniz. Gözde Erşen?
-Bu saatte ne bu trafik ya. ankarada trafik bir sabah saat yedi sekiz gibi olur bir de akşam altı yedi gibi denirdi. hani memur şehriydik biz :( Ebru fotrsapkaa
-Ankara'da tsunami çıktığı gün, babamı anladığım gündür. omerrkutuk
-Ankara yanip kavrulurken eskisehirin daima esmesi ilginc oysaki yan yana sehirler... Ecren Arslan?
 -Bir tırnağı kırıldı diye 9 tırnağına birden kıyabilen bir kızın, kalbi kırıldığında neler yapabileceğini siz düşünün. Gökçe Avcı?
-Adrenalin olsun diye evin camlarını sildim. Ankara manzarası eşliğinde yaşadığım heyecan paha biçilemez. sıradanım
-Ankaragücü'nü bitirmeye çalışan bir takım, ankara takımı değildir...kuruluş amacı ankaragücü'nü yok etmektir... ankaragucum.net?
-Ankara alt yapinin berbat oldugu ortada butun bolgenin bastan elden gecmesi gerekir. Daha buyuk bir felaket olmamasi icin ne yapilacak Bülent Nuri Calak?
-Ankara güzel şehirmiş sonunda anladım... Yerleri güzel yapan isimleri değil, insanlarmış Tolga Saltoğlu?
-Tamam sokak düğünü yapıyosunuz da gıve me everythıng şarkısını ankara havasında çalmak nedir abi ya... melike yasar
-Ankara'da kaybolmak istiyorsan, yol soracaksın. Başka türlü mümkün değil. baldeynegi?
-Ankara'da genç olmanın zorlukları diye kitap yazsam 3cilt basılır,her yer AVM her yer aynı!!! cnskzltrk
-Ali Arslan vurulan oğlunu görmek için Trabzon'dan Ankara GATA'ya komşusundan borç alıp gitmiş. Oğluna isabet eden mermiler de 'komşudan' alınmıştı. Yasin Üstün?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!