Ankara'da trafik kazasında bekçi Halil Kara şehit oldu

Güncelleme Tarihi:

Ankarada trafik kazasında bekçi Halil Kara şehit oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2023 14:08

Ankara’da uygulama noktasında otomobilin çarpması sonucu bekçi Halil Kara şehit oldu.

Haberin Devamı

Kaza, bugün sabaha karşı Yenimahalle ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi'ndeki Lalegül Kavşağı'nda meydana geldi. Kavşaktaki kazaya müdahale eden çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara'ya başka bir otomobil çarptı. Yaralanan Kara, Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kara, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan kazayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Ankarada trafik kazasında bekçi Halil Kara şehit oldu

EMNİYETTE TÖREN

Şehit Kara için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile birlikte Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve çok sayıda polis ile bekçi katıldı.

Haberin Devamı

Şehidin cenazesi, ikindi namazı sonrası Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şehit çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde ikindide cenaze töreni düzenlendi. Törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Ankara Valisi Vasip Şahin, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve çok sayıda polis ile bekçi katıldı. Törende şehidin annesi Nurhan ve babası Zeki Kara, güçlükle ayakta durdu. Nurhan Kara, oğlunun tabutu cenaze aracına konulurken sinir krizi geçirdi. Şehidin cenazesi, kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ankarada trafik kazasında bekçi Halil Kara şehit oldu

Öte yandan, Milli Savunma Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız şehit mahalle ve çarşı bekçisi Halil Kara için taziye mesajı yayımladı.

Ankarada trafik kazasında bekçi Halil Kara şehit oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!