Ankara'da trafik kazası: 5 ölü

Güncelleme Tarihi:

Ankarada trafik kazası: 5 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2009 12:09

Çorum'da katıldıkları düğünden dönen içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, Ankara'nın Sincan İlçesi'ne bağlı Temelli Mahallesi'ndeki gölete uçtu. Kazada, otomobilde bulunan 5 kişi de öldü.

Haberin Devamı

Ankara'dan Polatlı İlçesi yönüne giden 33 yaşındaki Yusuf Yücel yönetimindeki 42 U 4289 plakalı otomobil, saat 05.30 sıralarında Temelli Mevkii'nde yoldan çıkarak Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'ndaki gölete uçtu. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine jandarma ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, otomobilde bulunan 5 kişinin cesetlerini göletten çıkarttı.

Boğularak ölenlerin otomobili kullanan Yusuf Yücel, eşi 31 yaşındaki Güldeniz Yücel, 40 yaşındaki Gülsüm Su, 41 yaşındaki Emine İnce ve 13 yaşındaki Samet Aydın olduğu tespit edildi.

Konya'da öğretmenlik yapan Yusuf Yücel ile eşi Güldeniz Yücel'in Çorum'da bulunan kız kardeşinin düğününden dönerken otomobilde bulunan arkabalarını bırakmak için Polatlı'ya gittikleri belirlendi.

Haberin Devamı

Bu arada, Yusuf Yücel'in cenazesi memleketi Tokat'a gönderilirken, eşi Güldeniz Yücel, Emine İnce ve Samet Aydın'ın Polatlı'da, Gülsum Su'nun ise Yağçıoğlu Köyü’nde toprağa verileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!