Ankara'da otobüs devrildi: 7 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Ankarada otobüs devrildi: 7 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2010 13:40

ANKARA- Konya Karayolu'nda şehirlerarası çalışan bir yolcu otobüsünün yoldaki orta refuje çarparak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

Sabah başlayan kar yağışı Ankara- Konya Karayolu'nda sürücüleri zor durumda bıraktı. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı birçok kazaya neden oldu. Adana'dan Ankara'ya gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 34 YVY 47 plakalı yolcu otobüsü saat 08.30 sıralarında, Gölbaşı Vilayetlerevi Kavşağı'nda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayarak orta refuje çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen otobüste bulunan yolculardan 1'i ağır 7'si yaralandı. Yaralı yolcular Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara'da kentte yağan yılın ilk kar yağışı Gölbaşı'daki Kepekli ve İncek mevkiilerinde birçok aracın yolda kalmasına neden oldu, zincir ve kış lastikleri bulunmayan araçlar kaydı. Bazı sürücüler araçlarını yol kenarında park halinde bırakarak terk etmek zorunda kalırken, çok sayıda hasarlı kaza oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma otobüsüde kar nedeniyle yolda kaydı. Otobüsteki yolcular kaza yerine gönderilen başka bir araçla gönderildi. Gölbaşı TOKİ Örencik Konutları'na sefer yapan belediye otobüsleri yolun kapanması nedeniyle sefer yapmazken, Şafak Mahallesi yokuşundan çıkamayan otobüslerde bulunanlar ise belediye ekiplerinin yolu açma çalışması yapana kadar mahsur kaldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!