Ankara'da Cumhuriyet Bayramı önlemleri

Güncelleme Tarihi:

Ankarada Cumhuriyet Bayramı önlemleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2008 13:07

Cumhuriyet'in 85. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde başta Başkent Ankara olmak üzere tüm Türkiye'deki hazırlıklar devam ediyor. Ankara Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri dolayısıyla Ankara'da bazı önlemler alacak.

Ankara Valiliği Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, 25-27 ve 29 Ekim tarihleri genel prova ve paraşüt atlayışları nedeniyle 10.55-12.00 saatleri arasında AKM Kültür Alanı'nda havai hatlarda elektrik kesintisi yapılacak. Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle alınacak trafik önlemleri ise şöyle açıklandı:

“25-27-29 Ekim günleri 08.00-13.30 saatleri arasında Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak genel provalarda ve geçit töreninde, İstanbul Yolu Yenimahalle Köprüsünden Ulaştırma Kavşağına (Hipodrom Caddesi-Kazım Karabekir Caddesi Kavşağı) kadar Hipodrom Caddesi çift yönlü, Turgut Özal Bulvarı Akköprü Kavşağından Konya Yolu istikameti Gazi Hastanesi kavşağına kadar Konya yolu çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

29 Ekim Çarşamba günü saat 08.45'de Anıtkabir'de yapılacak törende, Gençlik Caddesi'nin Tandoğan Kavşağı'ndan geliş istikametinin sağ şeridi ile, Akdeniz Caddesi'nin Gençlik Caddesi'ne gidiş istikametinin sağ şeridi yapılacak etkinliklerin sonuna kadar trafiğe kapatılacak.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!