Ankara'da banka soygunu

Güncelleme Tarihi:

Ankarada banka soygunu
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 08, 2009 17:08

ANKARA'nın Yenimahalle İlçesi'ndeki Ostim Sanayi Sitesi'nde, kaynakçılık yapan A. Ö. ile çırağı T. B., banka soymaya kalkıştı. Bir banka şubesinde personeli tehdit edip aldıkları 100 bin lirayla kaçarken, polisin kıstırdığı zanlılardan T.B. başına dayadığı tabancayı ateşleyip intihara kalkıştı.

Haberin Devamı

A. Ö. ile yanında çırak olarak çalıştırdığı T. B., kar maskelerini taktıktan sonra Ostim Uzayyolu Caddesi'ndeki bir banka şubesine girdi. Güvenlik görevlisini ellerindeki silahla tehdit edip tabancasını alarak etkisiz hale getiren 2 kişi, banka görevlilerinden aldıkları yaklaşık 100 bin TL'yi alarak çalıntı otomobille kaçmaya başladı.


Bankadan alarm verilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri soyguncuların kaçtığı çalıntı olan plakasız otomobili Demetevler 12'nci Cadde'de kıstırdı. Karşısında polisi gören T. B., panikleyerek araçtan inip, tabancayla kendi başına ateÅŸ etti. Ağır yaralanan T.B. ambulansla bölgeye en yakın Onkoloji Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı.Â

Diğer soyguncu A. Ö. de polisler tarafından gözaltına alındı. Bu arada bankadan çalınan paralar ile banka güvenlik görevlisinin tabancası da otomobilde bulundu.

Haberin Devamı

HASTANEDE ÖLDÜ
Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'ndeki banka şubesini soyup, çalıntı otomobille kaçan 2 kişiden, polisin kıstırmasıyla paniğe kapılıp başına dayadığı tabancayı ateşleyen Talat Büyükkaya, Onkoloj Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalerere karşın kurtarılamadı. Gözaltına alınan kaynak ustası Adem Özer'in sorgusu ise sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!