Anılarınız hep yanınızda

Güncelleme Tarihi:

Anılarınız hep yanınızda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2007 13:10

Sony’nin geliştirdiği yeni Cyber-shot modeli T2, 8,1 efektif megapiksel çözünürlüğü ve ISO 3200 yüksek hassasiyeti Super SteadyShot Optik görüntü sabitleyici ile birleştiren “Bulanıklığa Karşı İkili Çözüm Teknolojisi” sayesinde mükemmel fotoğraflar sunuyor.

Haberin Devamı

 T2 ayrıca kolay blog hazırlama ve web yüklemeleri için Sharemark teknolojisi ve Picture Motion Browser Portable yazılımı da içeriyor

Sony’nin göz alıcı tasarımı, güçlü teknolojik özelliklerle bir araya getirdiği yeni Cyber-shot modeli T2, fotoğraf tutkunlarının tüm beklentilerini fazlası ile karşılıyor. Yeni Sony Cyber-shot T2; siyah, mavi, yeşil, pembe ve beyaz olmak üzere 5 farklı renk seçeneği ile sunuluyor. Yeni T2, aynı renkteki özel tasarımlı çantasıyla mükemmel bir uyum yakalıyor.

Yeni T2, 4GB’lık dâhili belleği, kullanımı kolay albüm fonksiyonları ve çekilen fotoğrafları bloglara veya fotoğraf paylaşım web sitelerine yüklemeyi basitleştiren özellikleri ile fark yaratıyor. T2 ayrıca, son derece kompakt yapısı ile de çantada veya cepte rahatça taşınarak fotoğraf keyfinin yaşanılan her yere götürülmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

T2 ile eşsiz fotoğraflar
 
Yeni T2, yüksek kaliteli Carl Zeiss 3x optik zoom’u, 8,1 efektif megapiksel çözünürlüğü ve yüksek hızlı BIONZ işlemcisi sayesinde fotoğraf çekmeyi eşsiz bir eğlence deneyimine dönüştürüyor. Sony’nin “Bulanıklığa Karşı İkili Çözüm Teknolojisi” düşük aydınlatmalarda bile daha canlı sonuçlar almanızı sağlarken, Yüz Tanıma Teknolojisi (Face Detection) sayesinde; pozlama, flaş ve diğer ayarlar otomatik olarak ayarlanıyor. T2 ayrıca sahip olduğu “Gülümseme Deklanşörü” ile, gülümsemeleri otomatik olarak algılıyor ve deklanşörü harekete geçirerek bu anı fotoğraflıyor.

Fotoğraflarınızı kristal berraklığında seyredin

Cyber-shot T2, 2.7inç’lik büyük dokunmatik LCD ekranı sayesinde fotoğrafların kristal berraklığında izlenmesini sağlıyor. T2, istenirse bir BRAVIA LCD TV’ye veya HD Ready ekrana bağlanarak müzik eşliğinde nefes kesen HD slayt gösterileri sunabiliyor.* T2’nin PhotoTV HD modu, yeni nesil Sony BRAVIA LCD TV’ler ile nefes kesen sabit görüntüler sunuyor.

T2, fotoğraf çekmeyi kolay bir hale getirirken, yeni ve heyecan verici Scrapbook özelliği ile de dokunmatik ekran üzerinden fotoğraflara montaj yapabilme imkanı tanıyor. Fotoğraflara temalı fonlardan tercih edilen biri eklenebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!