Anavatan'da kadın ağırlığı

Güncelleme Tarihi:

Anavatanda kadın ağırlığı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2007 17:57

Milletvekili adaylığı için ANAVATAN Adana İl Teşkilatına başvuran 38 aday adayından 25'inin kadın olduğu bildirildi.ANAVATAN Adana İl Başkanı Nevzat Toplukafa, düzenlenen toplantıda, milletvekilli aday adaylığı için başvuran 38 kişiyi basına tanıttı.

Törende, alınan karar gereği Yeni Demokrat Parti çatısı altında bir araya geldiklerini belirten Toplukafa, “Atalarımızın partisinde yönetici olmak ve onu iktidara taşımak bizim için onur olacak” dedi.
Toplukafa'nın konuşmasının ardından tek tek tanıtılan 38 aday adayından 25'inin kadın olması dikkati çekti.
Törene, DYP Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Cevher Cevheri, İl Başkanı Nevzat Şaşkın da katıldı.

-KAYSERİ

Eski milli boksörlerden ve Harb-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ali Hasetci, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Hasetci, 1975-1982 yılları arasında, 57 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak ringlerde mücadele ettiğini, 1976 yılında Balkan Boks Şampiyonu olduğunu ve 20 yıldır uluslararası boks hakemi olarak görev yaptığını söyledi.
Halen Harb-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Hasetci, “Yıllardır sendikacılık yapıyorum, ülkemin sorunlarını biliyorum. Çözüm bulmak ve Kayseri'ye ve ülkeme hizmet etmek için milletvekili aday adayıyım” dedi.
Hasetci, adaylığının, Türk-İş ve Harb-İş sendikaları Genel Merkezleri tarafından desteklendiğini kaydetti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Kutbettin Arzu, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için başvurduğunu bildirdi.
Arzu, Diyarbakır ve bölge iş camiasının sorunlarını yeterince bildiğini ifade ederek, “Sorunların Ankara'ya taşınması, yatırım olanaklarının geliştirilmesi, işsizliğine çözüm bulmak ve bölge yatırımları konusunda deneyimlerimiz var. Bu konuları Ankara'ya taşımak ve arkadaşların ısrarı üzerine aday adayı oldum” dedi.
Arzu, 2 dönemdir oda başkanlığı görevini yürütüyor.

ELAZIĞ

Eski TBMM Başkan Vekili ve Devlet Bakanı Ali Rıza Septioğlu'nun oğlu Faruk Septioğlu, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Septioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyasi bir aileden gelmesi nedeniyle böyle bir karar aldığını belirterek, “Halktan gelen istekleri de göz önünde bulundurarak AK Parti'den aday adayı oldum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!