Ambülans kaza yaptı, 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Ambülans kaza yaptı, 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2010 20:53

Mersin'in Silifke ilçesinde, yolcu otobüsünde fenalaşan kadını hastaneye taşıyan 112 Acil Servisine ait ambulansın, kamyonetle çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Silifke Koop'a ait otobüsle Mersin'den Silifke'ye yolculuk eden Nurgül Ulutaş, otobüste rahatsızlanınca yanındaki kızı Zeynep Ulutaş'ın yardımıyla araçtan indirilerek, çağrılan 112 Acil Servisine ait ambulansla Silifke'ye götürülmek istendi.

Mustafa Kuruş yönetimindeki 33 AF 112 plakalı ambulans, hastayı ve kızını aldıktan sonra Atakent Beldesi Susanoğlu mahallesindeki trafik ışıklarında yola aniden çıkan Berat Babalı idaresindeki 33 SF 289 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, ambulansta bulunan hemşireler İlknur Yılmaz, Sümeyya Özdemir, hasta Nurgül Ulutaş ve kızı Zeynep Ulutaş yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Mersin ve Erdemli'deki hastanelere kaldırıldı. Her iki aracın şoförleri ile kamyonette bulunan Ali Pamukçu ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kazanın ardından yol kısa süreli trafiğe kapatılırken, Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı.

Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!