Amasya MHP Milletvekili Adayları kimdir? 2018 MHP Amasya Milletvekilleri

Güncelleme Tarihi:

Amasya MHP Milletvekili Adayları kimdir 2018 MHP Amasya Milletvekilleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2018 13:44

Amasya MHP Miletvekili adayları, elmasıyla ünlü olan kentin sakinleri tarafından araştırılmaya başlandı. Nüfusuna oranla 3 adet milletvekili çıkarma imkanı bulunan şehirde, MHP Milletvekili adayları merak edildi. Peki, Amasya MHP Milletvekili adayları kimlerden oluşuyor? İşte, adaylar hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

MHP Amasya adayları, bu kentte ikamet eden vatandaşlar ve çevre illerde yaşanan birçok kişi tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Birçok vatandaşın merakla sorguladığı MHP Amasya Milletvekili Adayları, toplam 3 kişiden oluşuyor. Peki, MHP Amasya adayları kimdir? İşte, YSK'ya bildirilen liste hakkında bazı bilgiler

MHP AMASYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 KADİR KUTAY SAMSUN YÜKSEK ESNAF
2 MURAT SUŞEHİRLİ ORTA ELEKTRİK TEKNİSYENİ
3 ERGANİ CANBOLAT YÜKSEK ASTSUBAY

YSK'DAN ELEKTRİK KESİNTİSİNE ÖNLEM

YSK'nin Mithatpaşa Caddesi'ndeki başkanlık binasında, seçim öncesi ve seçim sırasında olası elektrik kesintilerine karşı ekstra tedbirlerin alınması gündeme geldi.

Bu kapsamda, YSK Başkanlığı binasında bulunan jeneratöre ek olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ekiplerince yeni jeneratör kuruldu.

Seçim gecesi elektrik kesintisine karşı YSK'nin mevcut jeneratörü devreye girecek, bunun çalışmaması halinde ise yeni kurulan jeneratör çalışacak. Bu arada oy sayımı yapılacak merkezler için de benzer tedbirler uygulamaya alınacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!