‘Altın vuruş’luk iflas

Güncelleme Tarihi:

‘Altın vuruş’luk iflas
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Gaziantepli işadamı, gönlünü kaptırdığı Rumen kadın uğruna servetini tüketince aşırı dozda eroinle yaşamına son verdi.

GAZİANTEP'te giyim mağazaları zincirini, gönlünü kaptırdığı Rumen Gabrielo Ungureanu uğruna batıran işadamı Mustafa Ateş, girdiği eroin komasından çıkamadı. Üçoklar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aşırı dozda eroin alan 33 yaşındaki Mustafa Ateş, dün sabah ölü bulundu. Ateş'in 8 yıllık eşi ve 4 çocuğunu terk ederek 3 yıl önce 23 yaşındaki Gabrielo Ungureanu ile evlendiği ve uyuşturucuya alıştığı öğrenildi.

Romanya'da da denedi

Antalya'da çok sayıda giyim mağazasının sahibi olan Mustafa Ateş, bir yıl önce iflas edince kendini uyuşturucuya verdi. Romanya'da birkaç kez eroin komasına giren ancak şans eseri kurtarılan Ateş, 5 ay önce Rumen eşi ve ondan olan 3 yaşındaki kızı Duygu'yu alarak Gaziantep'teki annesinin yanına yerleşti. İşleri her geçen gün kötüye giden işadamı, uyuşturucu bulabilmek için eşinin altınlarını ve evdeki eşyaları satmaya başladı.

Sefillik öldürdü

Yaşadığı lüks hayattan tek gözlü evde sefil yaşamaya alışamayan işadamı, bunalıma girdi. Dün sabaha karşı, vücuduna ‘‘altın vuruş’’ denilen aşırı doz eroin enjekte eden işadamı, girdiği uyuşturucu komasından kurtulamadı. Ateş'in Rumen eşi Gabrielo Ungureanu, kocasına eroin temin ettiği iddiasıyla sorgulanıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!